פורסם 2004 בינואר 1521 שנים יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377.אני לא מרוצה.השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700).או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה...?
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים לדעתי אפשרות 2...אין כרגע מערכת רמקולים למחשב שמסוגלת להתחרות בכלל עם מערכת רמקולים אמיתית.אבל תזכור שהשקעה גדולה פי כמה....
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר חשבתי על סנטר Tannoy MXCMזוג קידמיים Tannoy MX2וזוג אחוריים Tannoy MX1איך בהשוואה למגבר? (5.1 פשוט ב200 דולר של JVC מהדיוטי פרי).
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים גבר גבר, שחכת לציין מה תפקיד המערכות בחייך...עם איזו מערכת רמקולים אתה מתכן לשמוע DVD?וכו'...
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אם הכי הרבה מוזיקה, לך על סטריאו בתור התחלה....תקנה זוג קדמיים הכי טובים שאפשר בתקציב שלך ולאט לאט תוסיף אחוריים סנטר ואם יש צורך אז סאב.בהתחלה תזרוק איזה זוג רמקולים ממערכת מיני ישנה בתור אחוריים, אבל זה רק בשביל סרטים.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר אתה יכול להמליץ לי על רמקולים קידמיים? רמקולי מדף אם אפשר1000-1500 שקל..לגבי האחוריים - לא עדיף כבר להשאר עם הפירלס מאשר להביא רמקולים של מערכת מיני?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אם יש לך בעתיד תוכניות להחליף את ה-JVC למשהו יותר איכותי בעתיד, אז יש סיבה להשקיע קצת בזוג קדמיים איכותיים,אם לא אז אני לא רואה סיבה להשקיע יותר מידי, בגלל שהם גם ככה לא ינוצלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.