עבור לתוכן

דרוש מפרט בעיקר לגיבוי מידע (4-6+ טרה) תקציב 2-3K גמיש

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

הכותרת אומרת את הרוב, עכשיו רק אפרט קצת

ברצוני מחשב שישמש לגיבוי של חומר שיש לי על הארד-דיסקים ניידים (למעשה הארד-דיסקים יהיו גיבוי שלו, אבל same-same).

מדובר על כמות מידע של 4-6 טרה עם צפי לעוד.

ז"א, אני מאוד רוצה וצריך מחשב שהנפח אחסון בו יהיה 6+ טרה (אולי אפילו 8-9..תלוי בעלות)

לא פוסל להתחיל עם 4-6 ובהמשך להוסיף עוד, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כבר בשלב זה.

מעבר לכך, המחשב ישמש, כאשר יפעל, לשימושים משרדיים בלבד (שזה בעיקר - צפייה בסרטים/סדרות, מוזיקה וכולי)

מבחינת תקציב השאיפה היא לכמה שפחות. שורה תחתונה, הוא לגיבוי. לא רוצה שירעיש יותר מדי (שיהיה סטדנרטי, לא ג'נרי), ולא צריך ביצועים מטורפים. ברור שלא מדובר על גימינג או תוכנות כבדות אחרות. בגדול התקציב הוא עד 3K (נראה לי ריאלי) אבל אם זה לא ריאלי וצריך יותר, תגידו, אחסוך קצת ואקנה. ואם אפשר בפחות, אז אחלה (אני מניח שרק על הHDים ילך סביב ה-1200 שקל). ספק מן הסתם שיהיה אמין (ברור שתקלות יכולות לקרות גם עם הרכבים הכי אמינים, אבל מחשב שכזה לא הייתי שם ספק ג'נרי מן הסתם שעלול לשרוף לי את המחשב עם כל החומר)

שאלה נוספת היא אם במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך טלוויזיה, האם זה דבר שצריך לקחת בחשבון כרגע, מבחינת מפרט ועלות. חשבתי אולי לקנות כרטיס טלוויזיה (לא חייב כרגע, אפשר בהמשך) ואולי לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (לא בשלב זה, זה בטוח, אולי בעתיד)

מצטער על החפירה ורוב תודות!

פורסם
  • מחבר

מקפיץ :jump: :jump:

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים