פורסם 2004 בינואר 1421 שנים שלוםאני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מיםאני ממש לא מבין מה אני צריך לקנותאבל ראיתי בלוק למעבדשאני רוצה לקנות Danger Den - RBXבקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוניולכרטיס מסךמה עוד אני צריך לקנות???עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שישאבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתרהשמח עם תוכלו לעזור ליאני מצרףקישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקיםומפרט המחשב בסוףhttp://www.dangerden.comhttp://www.cooltechnica.comמפרטIntel Pentium 4 3.2 MHzIC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINXATI RADEON 9800 XTThermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OCוגם עם אפשר שקט ושיכנס למארזתודה
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים אני לא הכי מבין כרגע בשמות של הרכיבים של המפרט שלך והוא גם כזה מבולבל אז תגיד הלוח שלך אינטל?
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים DD מייצרים בלוקים טובים מאוד.. יש להם גם לציפסט ולכרטיס מסך..אתה צריך משאבה , הייתי ממליץ על ה Eheim 1250/1260צנרת Tygon נחשבת לטובה בעולם,אממ רדיאטור... או שתקח אחד מאיזה מכונית או שהרידאטור של waterchill מ astek לא רע.. יש עוד הרבה.. איזה מיכך מים קטן.. ואתה מסודר.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים אני לא הכי מבין כרגע בשמות של הרכיבים של המפרט שלך והוא גם כזה מבולבל אז תגיד הלוח שלך אינטל?הלוח מיוצר ע"י ABITהצ'יפסט של INTEL דגם i875P
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים אחי... לך על ה Asus p4c-e , הוא הרבה יותר טוב, והוא פצצה לאוברקלוקזה מפרט שכבר יש לו.. הוא לא מתיעץ מה לקנותלמה שיקנה לוח אם חדש, לא חבל על הכסף?דרך אגב:לפי מה ששמעתי אם הוא מתכנן OC מה שיעצור אותו זה המעבד (פנטיום 3.2) שלא ממש קליבר באוברקלוק
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים ההפך.. עם ה3.2 יש לו מכפלה יותר גבוהה ולכן הוא יכול להגיע רחוק יותר בקלות יותר
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים לגבי בלוקים - תתרחק מה- Maze4, הוא אחד הבלוקים הגרועים בעולם.ה- RBX הרבה יותר טוב, אבל לדעתי לא שווה את הכסף.הבלוקים של Captain Cascade מצוינים, ונחחשבים לבין הכי טובים בעולם.לגבי רדיאטור, יש את ה- BlackIce II Extreme של דיינג'ר דן.והמשאבה שהציעו פה מצוינת. אם לא, יש את הזאת של SwiefTech, שהיא בכלל לא רעה.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר בסדרהלוח שיש לי זה MAX3לא צריך יותרמי זו החברה הזו אני מחפש ולא מוצא כלום Captain Cascade בקיצור אני צריך להזמין מאחד האתריםעם תוכלו לבנות לי מערכת אני ישמחקישור לאתר שיש מבחנים לבלוקים הטובים שיש היום בשוקתודהhttp://www.overclockers.com/articles373/wbsum.asp
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים למה לעשות אובר קלוקינג ל P4 3.2 ו 9800XT? הביצועים לא מספיקים לך?אתה חושב שתרגיש איזה הבדל בביצועים לאחר אובר קלוקינג?לפי המפרט אני רואה שלא חסר להורים שלך כסף, אבל זאת לא סיבה מספיק טובה כדי לבזבז סתם כך את כספם.מערכת קירור מים כמו שאתה רוצה לקנות תעלה לך כמה מאות דולרים טובים לאחר משלוח לארץ.המערכת אולי תשפר קצת את הקירור ותוריד קצת את הרעש אבל רק במידה לתצליח להרכיב אותה כמו שצריך.לפי סגנון הכתיבה שלך אני מניח שאתה צעיר מאוד ואין לך הרבה נסיון אם בכלל בפרויקטים מסוג זה ולכן יהיה לך סיכוי גבוה לתקלות, נזילות ונזק לציוד.אם אתה מרגיש שהמערכת שלך חלשה מידי עבורך כדאי שתעבור למערכת AMD FX 51 .תוכל לבזבז בכיף עוד כמה אלפי דולרים ולקבל עוד קצת נקודות בבנצ'מרקים.אני בטוח שלאף אחד מהחברים שלך אין אחד כזה.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים "המערכת אולי תשפר קצת את הקירור ותוריד קצת את הרעש אבל רק במידה לתצליח להרכיב אותה כמו שצריך.לפי סגנון הכתיבה שלך אני מניח שאתה צעיר מאוד ואין לך הרבה נסיון אם בכלל בפרויקטים מסוג זה ולכן יהיה לך סיכוי גבוה לתקלות, נזילות ונזק לציוד."א. ילד בן שלוש שמשחק בלגו יכול להרכיב אותה אז חלאס להפחיד אנשים ...ב. למה לזלזל ? אתה לא מכיר תבן אדם .. מה איכפת לך מה הוא עושה בכסף שלו ?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים "המערכת אולי תשפר קצת את הקירור ותוריד קצת את הרעש אבל רק במידה לתצליח להרכיב אותה כמו שצריך.לפי סגנון הכתיבה שלך אני מניח שאתה צעיר מאוד ואין לך הרבה נסיון אם בכלל בפרויקטים מסוג זה ולכן יהיה לך סיכוי גבוה לתקלות, נזילות ונזק לציוד."א. ילד בן שלוש שמשחק בלגו יכול להרכיב אותה אז חלאס להפחיד אנשים ...ב. למה לזלזל ? אתה לא מכיר תבן אדם .. מה איכפת לך מה הוא עושה בכסף שלו ?א. אני בספק גדול אם ילד בן שלוש יכול להרכיב בהצלחה מערכת קירור מים ללא נזילות. בו נגיד שמקריאה כאן בפורום נתקלתי בלא מעט מקרים בהם נגרם נזק למחשב כתוצאה מהתקנה חובבנית של מערכת קירור מים ונסיונות מודינג שונים ומשונים. זה יפה שכולם נותנים פה עיצות מה לקנות ואיזה מודינג לעשות כאשר לא מדובר בכסף שלהם. אף אחד לא עוצר ובודק האם בכלל יש צורך בכלל בשיפור/שדרוג/קניה. לדעתי הוא מחפש פיתרון לבעיה שלא קיימת ובדרך עלול לגרום לבעיות חדשות וגדולות עוד יותר.ב. לא הבעתי שום זילזול - אם אין לו נסיון כדאי שלא יתעסק בזה.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים א. אני בספק גדול אם ילד בן שלוש יכול להרכיב בהצלחה מערכת קירור מים ללא נזילות. בו נגיד שמקריאה כאן בפורום נתקלתי בלא מעט מקרים בהם נגרם נזק למחשב כתוצאה מהתקנה חובבנית של מערכת קירור מים ונסיונות מודינג שונים ומשונים. זה יפה שכולם נותנים פה עיצות מה לקנות ואיזה מודינג לעשות כאשר לא מדובר בכסף שלהם. אף אחד לא עוצר ובודק האם בכלל יש צורך בכלל בשיפור/שדרוג/קניה. לדעתי הוא מחפש פיתרון לבעיה שלא קיימת ובדרך עלול לגרום לבעיות חדשות וגדולות עוד יותר.ב. לא הבעתי שום זילזול - אם אין לו נסיון כדאי שלא יתעסק בזה.לפי מה שהוא אמר , אין לו בעיה כספית והוא ביקש את המערכת הטובה ביותר שאפשר למצוא...אין שום סיבה שהוא יתקע בבעיות בהתקנה או משהוא כזה ואין סכנה לנזילות.זה בסך הכל לחבר מספר צינורות ביחד .. מה הקטע הגדול פה ??עושים מכל היעניין סיפור הרבה יותר גדול ממה שהוא.. ואיזה מודינג ? קירור מים זה לא מודינג זה סוג של קירור ..הסיבות שהוא רוצה תמערכת לא משנות... בין אם הוא רוצה שקט , ביצועים או סתם ליופי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.