עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 4K כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,כולל מסך. אני מעוניין גם במסך 24 או 23 אינץ' עד 1400 ככה שאשמח לקישור למסך גם כן

:)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה, משחקים פה ושם

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24\23 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אך מעוניין בהרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז, עדיפות לתל אביב אשמח לכמה להצעות מksp

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני מעדיף כמה שיותר שהמסך יהיה עם חיבור HDMI

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף לשמור, לא מתוכנן כל כך

פורסם
  • מחבר

הקפצה, סליחה על ההקפצה אך לא קיבלתי תשובה תוך 24 שעות

פורסם

אני ממש לא מומחה, אבל אולי אני אוכל לתת לך כיוון כלשהו, בתקווה שאנשים מבינים ממני יוכלו לעזור לך מכאן:

מעבד - אני חושב על הi3-2120. אולי אפשר לשדרג לi5 כלשהו אבל זה בתנאי שתוותר על משהו אחר.

לוח אם - תלוי בדרישות שלך, USB3? SATA3?

זכרונות - 4GB/8GB, זה הפרש של 100 ש"ח ולכן אם אפשר להכניס בתקציב, 8GB זה מאוד משתלם לדעתי.

דיסק קשיח - יש סיכוי סביר שבתקציב אפשר להכניס כונן SSD קטן ועוד 500GB של דיסק קשיח רגיל.

מארז - מאוד אוהבים כאן את Fractal Design R3, נראה לי מתאים לדרישות שלך.

כרטיס מסך - אתה כנראה תצטרך לפרט אילו משחקים אתה משחק. נראה לי שבשביל הגדרות בינוניות מספיק לקנות כרטיס מסך באיזור של HD6670.

מסך - מאוד אוהבים כאן את U2312HM של DELL, כנראה שיש סיבה.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים