עבור לתוכן

דיויד לינץ

Featured Replies

פורסם

מה הדעות שלכם ?

מבין שני הסרטים שלו שראיתי, מאוד מאוד אהבתי את מלהולנד דרייב ואת קטיפה כחולה ממש לא. אני עכשיו בהתלבטות בקשר לסרט הבא - סיפור פשוט נראה די משעמם לפי התקציר, הבנתי שדרך אבודה די אבסטרקטי (מי שמכיר את לינץ יודע עד כמה אבסטרקטי זה יכול להיות) ועל איש הפיל לא שמעתי יותר מידי, אבל הבנתי שהוא לא רע בכלל

פורסם

זה נראה לי כביש אבוד אבל לא משנה, זה באמת סרט מוזר אבל אהבתי אותו... ד"א חולית - DUNE זה אולי אחד הידועים ביותר, אני מאוד אהבתי אותו.

פורסם

ראיתי שלשום סיפור פשוט. לדעתי סרט טוב, אבל לא לכל אחד.מן סיפור כזה על החיים, על הזקנה, על טוב לב

של האנשים. נהניתי לראות אבל כל אחד והטעם שלו.

פורסם
  • מחבר

הממ עד כמה לינצ'י זה יכול להיות ? אני מדמיין איש נוסע ברחוב על מכסחת דשא ולא מצליח ממש לקשר את זה לאוזניים כרותות, סצינות לסביות, גמדים מטורפים ושאר המטעמים של לינץ

פורסם

זה הסרט הראשון שאני רואה של הבמאי הזה. לא ראיתי את מולהלנדר דרייב ככה שאני לא יכול להשוות.

זה מן כזה סרט שאתה יכול להראות לסבתא והיא תשמח עד השמים. אבל גם אני הפקתי הנאה.

פורסם

ד"א חולית - DUNE זה אולי אחד הידועים ביותר, אני מאוד אהבתי אותו.

אתה מתכוון לDUNE של דיויד לינץ?

זה סרט משנת 1982

אולי אתה מתכוון לסרט שיצא לא מזמן שקוראים לו DUNE אבל הוא לא של דייויד לינ'ץ והוא באמת סרט מדהים!!!

הסרט משנת 1982 הוא די רע ולא מעבירים שם טוב את הסיפור של חולית שכתב פרנק הרברט

פורסם
  • מחבר

אני מאוד ממליץ על מלהולנד דרייב, וגם אם זה נראה מעט לא מובן בפעמים הראשונות לא להתייאש

פורסם

לא הבנתי ממהולנד דרייב כלום !!!

מישהו מוכן להסביר לי: מה זה ?!

פורסם
  • מחבר

או שתראה את זה עוד כמה פעמים ותנסה לתת יותר תשומת לב לפרטים, או שתחפש אחד מתוך הרבה אתרים עם ניתוחים לזה שקיימים באינטרנט. אני לא רוצה לספר פה דברים בשביל מי שעוד לא ראה

ד"א יש היום חולית ביס

פורסם

או שתראה את זה עוד כמה פעמים ותנסה לתת יותר תשומת לב לפרטים, או שתחפש אחד מתוך הרבה אתרים עם ניתוחים לזה שקיימים באינטרנט. אני לא רוצה לספר פה דברים בשביל מי שעוד לא ראה

ד"א יש היום חולית ביס

איזה חולית?

חולית הישן של לינץ?

או החדש ?

או ילדי חולית הכי חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים