פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים יש ריח של שרוף מהלוח אם של המחשב, צילמתי את האזור שממנו מגיע הריחיש שם 2 כבאלים נפוחים ולידם יש חלק שהקפתי אותו בעיגול, מה החלק הזה, יכול להיות שהוא נהרס או שאני רק אחליף כבלים ולא יהיה את הריח הזה?על הכאבל רשום 6.3V 1000UFמה זה הUF?
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים קודם כל יש לך שם 2 כבלים מפוצצים, זה שהוא עובד לא אומר שהוא 100 אחוז תקין.זה לא UF זה מו F וזה אומר 1000 מיקרו פארד.לגבי החלק השחור, אולי בפורום אלק' יזהו. זה לוח של פוקסקון?
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים וואו הקבלים האלה בהחלט ספגו מכה, אני מאמין שהריח נובע מהם, קשה להאמין אבל לפעמים יוצא ריח של נבלה מרכיבים אלקטרוניים שרופים
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים מחבר זה גיגהבייט G31 כמו שאמרו פה הזמנתי מEBAY כאבלים אני מקווה שזה יעזור,בכל מקרה מה החלק השחור שלידם?, הוא נראה כאילו איבד את הצבע שלו
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים אל תשכח בהרכבה שמדובר בקבלים אלקטרוליטיים, מה שאומר שיש להם קיטוב מסויים- יש רגל של פלוס ורגל של מינוס, חובה לשים בכיוון הנכון אחרת זה לא יעבוד.
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים וגם שאחרי החלפת הקבלים נגרם איזשהו נזק בלתי הפיך ללוח ככה שגם אם תחליף לא בטוח יעבודולפי דעתי הריח זאת הבעיה הכי קטנה במקרה הזה... :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.