פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים שלום.לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי מהרגיל.פתחתי את מנהל המשימות והוא מודיע לי שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון למרות שיש לי 3.בצג המשאבים הוא מודיע לי שיש לי 2 ג'יגה חומרה שמורה. מה זה ???איך זה קרה ???יש לציין שלפני זה הייתי רואה 3 ג'יגה זכרון במנהל המשימות.אני מצרף תמונות , ואני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. :s05:
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים האם הוצאת והכנסת את הזכרון בזמן האחרון?האם שינית משהו בביוס בזמן האחרון?נסה את זה לחץ START ובשורה תכתוב MSCONFIGלך ללשונית BOOTושם באמצע תבחר ADVANCED OPTIONSסמן את הCHECKBOX של MAXIMUM MEMORYוודא שיש שם משהו קרוב ל3072תאשר ותאתחל את המחשב
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים מחבר האם הוצאת והכנסת את הזכרון בזמן האחרון?האם שינית משהו בביוס בזמן האחרון?נסה את זה לחץ START ובשורה תכתוב MSCONFIGלך ללשונית BOOTושם באמצע תבחר ADVANCED OPTIONSסמן את הCHECKBOX של MAXIMUM MEMORYוודא שיש שם משהו קרוב ל3072תאשר ותאתחל את המחשבלא הוצאתי את הזכרונות ולא שיניתי שם הגדרות בביוס.ניסיתי לעשות את מה שהיצעת אבל זה לא עזר.מחר אני אנסה להוציא ולהכניס מחדש את הזיכרונות אולי זה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.