עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד לטלוויזיה ישנה

Featured Replies

פורסם

שלום,

במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו)

הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה.

איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו.

המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב.

ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

מכיוון שלא קיבלתי תגובה, חשבתי על עוד משהו...

אם אני רוצה לקנות את החבילה המלאה (כנראה) - מחשב מדיה סנטר, טלויזיית LCD/LED, רמקולים.

בהנחה שזה איכות טובה יחסית, אך לא יקרה מדי - מה אפשר להרכיב? (אין לי מושג לגבי מחירים כך שאני לא יכול לבקש אפילו ע"פ מסגרת תקציב)

פורסם

לחבר מחשב מהשנים האחרונות לטלויזיה אנלוגית זה דיי בעייתי ולרוב דורש ממיר אקטיבי ולא מתאם פשוט.

לגבי "ערכת קולנוע ביתי" שכזו, אפשר להתחיל מ-4000 שקלים עבור משהו מאד מאד בסיסי (ולא מומלץ) ואפשר גם ב-50,000.

ואפשר גם משהו באמצע.

הכל תלוי בגדלים ובאיכויות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

כרגע אנחנו עם CRT בגודל 29", שזה מספיק מבחינתנו (וזה בערך הגודל הנכון יחסית למרחק הישיבה)- מה המקבילה שלו ב LCD?

הפשוט והלא מומלץ לדעתך- מה הסיבות לכך? מחשב חלש? מסך גרוע?

מה הפרמטרים שכדאי לשים לב אליהם?

ולחיבור לטלויזיה הקיימת - איך אני יודע אם נדרש כזה ממיר?

תודה מראש

פורסם

אם יש לך מחשב שמכיל חיבור HDMI (ויש לך), אז סביר להניח שהחברה זנחה את התאימות האנלוגית למעט חיבור VGA.

יש ממירים מ-VGA ל-SVIDEO אבל אני לא יודע אם רואים בלי הפרעות.

משהו כזה.

המקביל למסך כמו שלכם יכול להיות 32 או 37 אינטש.

אם מציגים תוכן HD אז אין בעיה עם רוב המסכים. הרבה פעמים מה שמייקר מסך זו מערכת עיבוד התמונה שלו, שלא כל כך קריטית בתוכן HD.

הבעיה היא באיכות השמע.

בכל המסכים הזולים יש רמקולים חלשים מאד.

וכאן נכנסות מערכות הקולנוע הביתי מסוג "הכל כלול" - רמקולים, מגבר+DVD.

גם כאן במערכות הזולות יש רמקולים קטנים, מחסור בכניסות לחיבור התקנים חיצוניים.

כלל אצבע לגבי מערכות משולבות - אם כל הרמקולים זהים (קדמיים אחוריים ורמקול סנטר), כנראה שמדובר במוצר לא איכותי.

הייתרון הוא שהמערכות האלה בכל זאת נותנות סוג של צליל היקפי, אבל במחיר של אבדן כל הטווח הבינוני של הצלילים (שומעים רק קולות גבוהים ובאסים, בלי מה שבאמצע).

פורסם
  • מחבר

הכיוון שלי הוא שאם אני הולך על שינוי המדיה בבית, אז אני קונה מחשב מדיה (או איך שקוראים לזה...) - אז DVD הוא מיותר, אבל האם מגבר הוא הכרחי? או שהמחשב מהווה את הכל ביחד (אפשר לחבר סט רמקולים למחשב?)

פורסם

חובה מגבר, כי לחיבור של מחשב יש בקושי מספיק כח להזיז זוג אזניות.

פורסם

דרך אגב, לטלויזיה שלך יש כניסת קונפוננט (אדום, כחול וירוק/צהוב), לא בטוח שתוכל לחבר כך סתם. אתה צריך מתאם VGA to Component, הוא לא עולה הרבה + כבל Y בשביל האודיו וזהו.

פורסם

דרך אגב, לטלויזיה שלך יש כניסת קונפוננט (אדום, כחול וירוק/צהוב), לא בטוח שתוכל לחבר כך סתם. אתה צריך מתאם VGA to Component, הוא לא עולה הרבה + כבל Y בשביל האודיו וזהו.

לא נכון !!!

רק מספר מצומצם של מחשבים הישנים ידעו להציג COMPONENT....

מחשב בעל יציאת VGA יוציא תמונה כRGBHV ולא כRGB... בקומפוננט הS משותף עם G, מה שלא קיים בVH.

נא לא לבלבל...

פותח השרשור צריך כרטיס מסך אחר או ממיר אות... ככה או ככה זה סיפור של כ300 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים