עבור לתוכן

ייעוץ לקניית מערכת קולנוע ביתית עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים..

והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה ..

אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה..

אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת :

אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר.

אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומעלה . אני לא רוצה אלמנט קטן .

אני מחפש איכות גבוהה מאוד שלא תהרס בעוצמות גבוהות ובשירים עם המון באס,אני בנאדם ששומע רק על חזק,אני לא יכול לשמוע על חלש .

אני שומע סגונונות מוסיקה שהם בעיקר טראקים, טראנסים פסייטראנס האוסים של מסיבות וכל הדברים האלה.. כמובן בין הייתר מזרחית וכל מיני שירים באנגלית אבל העיקרי זה טראנסים והאוסים של מסיבות.

אני צריך מערכת שתעמוד בעוצמות גבוהות,שתהיה חזקה ואיכותית..

התקציב שלי הוא עד 4000 שקל עם אפשר עד 3500 זה יותר טוב בואו נגיד שה500 זה סוג של חריגה שאין לי כלכך אבל אני יכול להשיג למקרה הצורך שיש שיפור ענק ..

עכשיו השאלה שלי גם כזאת, איך עדיף לבנות את המערכת ?

אני מדגיש,לא להציע לי מערכת משולבות מגבר+DVD. זאת המערכת שיש לי עכשיו ואחריי בירורים (לצערי אחריי שקניתי אותה כבר) הבנתי שהיא ממש לא מתאימה לשימושים שלי.. מערכת משולבת זה נטו סרטים .

איך אתם חושבים שכדאי לי לבנות את המערכת ?

לקנות זוג מדפיים בנפרד,רצפתיים בנפרד וסאב וופר בנפרד ורסיבר בנפרד ?

או סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד?

איך לעשות את זה ?

תודה רבה רבה לעוזרים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים