עבור לתוכן

בעיה - מחשב קורס בלי סיבה

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה.

בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה.

עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס.

ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס).

חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות.

* אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות)

עידכון: המחשב קורס גם אם אני בהגדרות של הביוס בSAFE MODE לא משנה מה..עוד משהו מוזר..אחרי שהוצאתי את הבטריה והכנסתי זה עשה לי שגיאה כזאת לפני שזה העלה את הביוס והכל, ולא קרה שזה הראה לי את הבעיה הזאת בפעמים אחרות שהוצאתי את הבטריה לפי מה שאני זוכר:CMOS checksum error - defaults loaded

http://img705.imageshack.us/img705/3849/20120818124100.jpg

20120818124100.jpg

קיצור אחרי זה אני בוחר איזה אפשרות זה מעלה את המחשב מההתחלה, ולא משנה מה אני עושה אם אני בביוס או בווינדוס זה קורס..אם אני מנסה להפעיל את המחשב שוב זה לא מראה לי את ההודעה הזאת, רק אחרי שאני מוציא ומכניס תבטריה..

אם למישהו יש רעיונות לפני שאני שולח תמחשב לתיקון אני אשמח לנסות.

פורסם

זה נראה כאילו הוא מתחמם מאוד ו"נכבה" כדי להגן על הרכיבים.

כדאי לך לפתוח ולנקות אבק, אני מאמין שיש הרבה מדריכים כאלה בפורום / אתר.

בנוסף, יכול להיות שאחד (או יותר) המאוררים הפסיק(ו) לעבוד, וכדי לבדוק גם את זה.

בהצלחה עם זה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים