עבור לתוכן

עזרה בעליית הווינדוס ובעיה בפירמוט- יש מצב שהלך ההארד דיסק?

Featured Replies

פורסם

אז הבעיה היא כזאת. אני לא גר בבית והתקשרו אליי ואמרו יש בעיה המחשב התיאור היה כזה: כשמדליקים את המחשב הווינדוס לא עולה והמחשב כותב הודעה שיש בעיה בהארד דיסק (bad sectors) או משהו כזה. אמרתי לאמא שלי לתת למחשב לסיים את הסריקה ולנסות שוב, אחרי שהסריקה תסתיים. זה מה שהיא עשתה וזה לא עזר, עדיין מקבלים את אותה השגיאה. הגעתי היום הבייתה כדי לסדר את הבעיה וזה מה שקרה:

הדלקתי את המחשב, ועוד לפני שעלה הווינדוס (כלומר במצב של הדוס) עלתה הודעה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך לעשות סריקה או לדלג עליה. דילגתי על הסריקה והווינדוס עלה כמו שצריך. ברגע שהווינדוס עלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל לבדוק שזה היה משהו חד פעמי. ושזאת הבעיה ולראות שהמחשב יעלה שוב כמו שצריך בפעם השניה. אבל עכשיו קיבלתי הודעה שהווינדוס לא עולה ולהכניס את הדיסק system, בקיצור קיבלתי הודעה כאילו אין שום דבר מותקן על ההארד דיסק. boot faliure...

לקחתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ממנו Boot הגעתי להתקנה של הווינדוס כמו שצריך אבל כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה אני לא רואה את ההארד דיסק שלי. אני לא רואה שום הארד דיסק!

חיברתי הארד דיסק אחר שהיה לי במגירה, והתקנתי עליו את הווינדוס. ההתקנה רצה בצורה חלקה, שום בעיה.וככה אני עכשיו משתמש במחשב.

מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שההארד דיסק עצמו הלך?

פורסם

כנראה שכן

תנסה לחבר את הדיסק המקורי בתור דיסק שני למחשב, תראה כמה דברים :

האם הוא עושה קולות שהוא לא אמור לעשות ? (קליקים חוזרים, עליות וירידות מהירות חוזרות) - אם כן אבדה קדברה

הוא מזוהה ב BIOS ?

הוא מזוהה מתוך מערכת ההפעלה ? אם כן אז זה הזדמנות להוציא את מה ששמור בו, אוליי האחרונה - לנצל אותה עכשו ומייד

עוד משהוא. ספק כוח דפוק יכול לפעמים לגרום לנזק לדיסק הקשיח. איזה ספק יש לך ? בן כמה הוא ? האם יש בתוכו קבלים מנופחים ?

פורסם
  • מחבר

ההארד דיסק מזוהה בביוס אבל לא מזוהה במערכת הפעלה

יש לי ספק של Antec שקיבלתי עם מארז Antec Sonata 2 או 3 אני לא זוכר בדיוק, אבל זה לא ספק ג'נרי בכל מקרה

כנראה שכן

תנסה לחבר את הדיסק המקורי בתור דיסק שני למחשב, תראה כמה דברים :

האם הוא עושה קולות שהוא לא אמור לעשות ? (קליקים חוזרים, עליות וירידות מהירות חוזרות) - אם כן אבדה קדברה

הוא מזוהה ב BIOS ?

הוא מזוהה מתוך מערכת ההפעלה ? אם כן אז זה הזדמנות להוציא את מה ששמור בו, אוליי האחרונה - לנצל אותה עכשו ומייד

עוד משהוא. ספק כוח דפוק יכול לפעמים לגרום לנזק לדיסק הקשיח. איזה ספק יש לך ? בן כמה הוא ? האם יש בתוכו קבלים מנופחים ?

פורסם

מה קרוה אם אתה מנס לגשת אליו דרך כלי ניהול מחיצות ? דרך manage (קליק ימני על my computer - manage - hard disk drives) ? דרך תוכנות שחזור נתונים ?

פורסם
  • מחבר

מה קרוה אם אתה מנס לגשת אליו דרך כלי ניהול מחיצות ? דרך manage (קליק ימני על my computer - manage - hard disk drives) ? דרך תוכנות שחזור נתונים ?

ברגע ששני ההארד דיסקים מחוברים המחשב בכלל לא עולה הוא נתקע בסמל של הווינדוס. למה זה?

וגם כאשר אני מחבר רק את הדיסק הדפוק ומנסה להתקין מחדש את הווינדוס כשאני עושה boot from CD ההתקנה נתקעת בסמל של הווינדוס לאחר שהוא טוען את קבצי ההתקנה

פורסם

הדיסק עושה קליקים כשהוינדוס נתקע ?

פורסם
  • מחבר

הדיסק עושה קליקים כשהוינדוס נתקע ?

לא, אין שום רעש חריג

פורסם

תנסה לעלות דיסק כמו לינוקס או mini XP ותבדוק אם הדיסק מזוהה ממנו

במידה ואתה רוצה לשחזר ממנו נתונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים