פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים שלום לכולם! ??? יש לי מערכת קולנוע של 5.1 ערוצים ורסיבר של PIONEER שמחובר דרך מחשב ע"י כבל אופטי. אני מחפש תוכנת אקולייזר למחשב כדי לשלוט בסאונד של כל המחשב. תודה מראש על כל עזרה והחיפוש!
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים יכול להיות שיש לך כזאת בתוכנה של הדרייבר,אם יש לך של Realtek אז כנראה שיש לך.אופציה טובה ואיכותית יותר היא התוכנה Hear,גרסה אחרונה שמצאתי לWindows:http://s3.amazonaws.com/prosoft-engineering/hear/Hear_Win_1.1.0.zip(כי היא במקור למק)הבעיה העיקרית שלה היא שהיא כבדה מאוד יחסית לתוכנה כזאתואם המעבד שלך ישן זאת עלולה להיות בעיה רצינית.(אצלי במעבד i5 760 2.8GHz x4 Cores היא לקחה 4-7% למיטב זכרוני..) והיא גם מאוד גדולה עם הרבה הגדרות, אבל זה יתרון אם אתה מבין/יש לך כוח להתעמק קצת.ואין לך איזה אקולייזר כלשהו ברסיבר<?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר קודם כל תודה.יש ברסיבר אבל לא מספיק כדי לפתח אצלי משהו גדול.אמרת שעם יש לי כרטיס קול פנימי זה חייב להיות שם נכון?אתה יודע להגיד לי איפה זה בדיוק נמצא?למה חיפשתי וללא שום הצלחה.
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אתה יכול לנסות את DFX. יש בה אקולייזר והיא מתווכת את הסאונד על ידי דרייבר. היא גם תומכת במערכי רמקולים של 5.1 ו-7.1
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים לא אמרתי שחייב, אמרתי שיש סיכוי גדול שיש לך Realtek ושיש לך.תכתוב בחיפוש של הווינדוס Realtek ותמצא Realtek HD Audio Manager..אבל זה אקולייזר מאוד פשוט ולא מדהים.. אבל לעומת הHEAR הוא לא משתמש כמעט ובכלל במשאבי המחשב,אז זה מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.