פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים בזמן האחרון אני חווה את הבעיה הזאתאני מדליק את המחשב ומגיע למסך של הלוח אם (על המסך יש תמונה צבעונית עם השם של הלוח ורשום איזה F צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס וכו) והמסך תקוע ולא קורה כלום (כלומר אני לא מקבל את הצלצול ביפ הרגיל - נראה לי שככה קוראים לפוסט). אחרי ריסט מהמצב הזה המחשב עולה כרגיל.זה קורה רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב. למיטב ידעתי יש חלקים במחשב שהם באחריות. כמו כן חוץ מהבעיה הנ"ל אין לי בעיות עם המחשב אבל אני מניח שזה סימפטום של רכיב שהוא תקול או שהוא עומד להתקלקלאני לא מביא אותו למעבדה כי אין לי מושג מה הבעיה ואני לא בטוח שאני אוכל לשחזר את התקלה שם.אשמח לכל מידע מועילהלוח אם הוא arsock h67mi54 gb ram
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים כשהוא נתקע במסך האפור/כחול , תלחץ TAB.הוא יחליף למסך שחור ואז תעתיק לפה מה שרשום שם או תצלם.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים תנסה שוב כשכל הכוננים (דיסקים קשיחים, DVD וכו) מנותקים מהלוח, תראה אם זה מהר יותר. אם כן, תמצא איזה כונן ספציפית גורם לבעיהגם כבל שמחובר ללוח בלי כונן שמחובר אליו יכול (לעיתים נדירות) לגרום לזה
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים מחבר כשהוא נתקע במסך האפור/כחול , תלחץ TAB.הוא יחליף למסך שחור ואז תעתיק לפה מה שרשום שם או תצלם.זה מה שאני מקבל (לא הרבה...):version 2.02.1205 ....the current version of intel ME firmware is 7.0.4.1197, backup is 7.0.4.1197מגלה משהו?
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים אם הוא נתקע שם הוא כנראה נתקע בזיהוי הכוננים, כמו שנאמר כבר :תנסה שוב כשכל הכוננים (דיסקים קשיחים, DVD וכו) מנותקים מהלוח, תראה אם זה מהר יותר. אם כן, תמצא איזה כונן ספציפית גורם לבעיהגם כבל שמחובר ללוח בלי כונן שמחובר אליו יכול (לעיתים נדירות) לגרום לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.