עבור לתוכן

לא יודע איפה הבעיה,במעד או בכרטיס מסך - FPS נמוך !

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז ככה..

קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם.

אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY.

IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI).

עכשיו,

מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות.

שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב.

אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך.

עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה או הגדרות גראפיות בבקשה תאמינו לי שבדקתי הכל ואני מבין מאוד בכל זה,אז בבקשה לא להגיב לי ''תוריד רזולוציה,תשנה הגדרות''.

עכשיו,הבעיה הזאת לא רק בCOD4.

בכל משחק זה קורה.

אני לא יודע מה לעשות אני משתגע מזה.

אני דיי בטוח שזה לא וירוס,ואני משתמש בdefrag (תוכנה לניקוי ולסדר ''חלקיקים'' במחשב).

הבעיה לא חדשה,היא התחילה מאז שקיבלתי את הכרטיס החדש..לפני זה לא הייתה לי שום בעיה.

זה מוביל אותי לחשוב שאולי IVORY שוב רימו אותי ונתנו לי שוב ציוד משומש..אני מחכה לנציג שלהם שיגיב פה.

ושחכתי לציין שאני בודק את הטמפ' של המערכת מתי שהבעיה מתחילה ( SPEED FAN) אין שום דבר חריג,הטמפ' של הכרטיס בערך 35 זה בסדר גמור והשאר על 50 ופחות שזה גם מצויין..

מקווה שתמצאו לי פיתרון שלא שידרוג המעבד \ OVERCLOCK.

סליחה על החפירה :]

*COD=call of duty

פורסם

1. מה המפרט המלא?

2. אפשר לבדוק אם זה קורה עם הכרטיס הזה על מחשב אחר(וחשוב שהספק במחשב האחר יהיה מספיק חזק)

פורסם
  • מחבר

מעבד q6600

לוח אם לא זוכר אבל זה לא אמור להיות בעיה אצלו

ואין לי מחשב שאפשר לבדוק את הכרטיס כולם חלשים מידי ..

פורסם

תעלה לכאן בדיקה של HDTUNE, רצוי במצב בטוח.

פורסם
  • מחבר

מזה ??

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

ASDAA

פורסם

בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY.

IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI).

זה מוביל אותי לחשוב שאולי IVORY שוב רימו אותי ונתנו לי שוב ציוד משומש..אני מחכה לנציג שלהם שיגיב פה.

למה נראה לך שהנציג שלהם צריך להגיב לטירוף האינפנטיליות של כל ילד עם נפילות FPS?

HD= הארד דיסק

פורסם

HD Tune is a hard disk utility with many functions. It can be used to measure the drive's performance, scan for errors, check the health status (S.M.A.R.T.), securely erase all data and much more.

http://www.hdtune.com/index.html

^תוריד את גרסת הנסיון מדף הבית ותריץ את הbenchmark במצב בטוח(כמו שGil28 כבר אמר).

פורסם
  • מחבר

למה נראה לך שהנציג שלהם צריך להגיב לטירוף האינפנטיליות של כל ילד עם נפילות FPS?

HD= הארד דיסק

על כל נפילת FPS ? זה באופן קבוע וזה לא אמור לקרות בכרטיס מסך הזה..תוסיף את העובדה שבעבר הם מחרו לי ציוד משומש והוכחתי להם את זה(שהיה פה דיון בפורום) .

ולזה מעלי,

אוקי,אבל בגרסא הנסיונית יהיה אפשר למחוק ולתקן או שזה רק בדיקה ?

פורסם
  • מחבר

על כל נפילת FPS ? זה באופן קבוע וזה לא אמור לקרות בכרטיס מסך הזה..תוסיף את העובדה שבעבר הם מחרו לי ציוד משומש והוכחתי להם את זה(שהיה פה דיון בפורום) .

ולזה מעלי,

סליחה על הבורות אבל איך אני מגיע לSAFE MOD ??

שאני מפעיל את המחשב ולוחץ F9 אין לי שם את האופציה של SAFE MODE כמו שהיה לי ב XP ..

סליחה על הדאבל.

הנה התוצאות של הבדיקה שעשיתי (ללא SAFE MODE)

http://up351.*****siz.co.il*****/up3/tid0notnglxy.bmp

פורסם

שלום לכולם,

כמו שכבר הדגשתי בעבר- רשת אייבורי לא תציע ולא תמכור מוצר משומש ללקוח, וכמובן שאם נתקלת בבעיה עם כרטיס שלנו נשמח להציע בדיקת מעבדה וטיפול בחינם במסגרת האחריות. אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או ל-Facebook@Ivory.co.il, ואני מודה שאני לא מבין למה לא פנית מיידית, הרי היית איתי בקשר בעבר...

שבת שלום וכאן לשירותכם

שי, אייבורי מחשבים

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

כמו שכבר הדגשתי בעבר- רשת אייבורי לא תציע ולא תמכור מוצר משומש ללקוח, וכמובן שאם נתקלת בבעיה עם כרטיס שלנו נשמח להציע בדיקת מעבדה וטיפול בחינם במסגרת האחריות. אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או ל-Facebook@Ivory.co.il, ואני מודה שאני לא מבין למה לא פנית מיידית, הרי היית איתי בקשר בעבר...

שבת שלום וכאן לשירותכם

שי, אייבורי מחשבים

כי המטרה של הנושא לקבל תשובה לבעיה שלי..לא להתלונן.

וזה פשוט לא הגיוני שמתוך שלוש מוצרים שקניתי\קיבלתי מאחריות יש לכולם לפחות פגם אחד משמעותי..(חוץ מה-GTX 260 שקניתי ממכם לפני שלוש שנים ולא הייתה לא בעיה)

ועכשיו כבר אין לי אחריות על הכרטיס.

פורסם

ולזה מעלי,

הbenchmark זה מבחן ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים