עבור לתוכן

שיא אישי שלי ב3d mark 2003

Featured Replies

פורסם

התוצאה בסדר גמור , למרות שעם OC אפשר לדחוף אותה עוד קצת... כמובן שעם כרטיס כמו שלך לא צריך OC קבוע למשחקים אבל תנסה לשבור שיאים...

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא צריך OC עם כרטיסים כאלה זה סתם בשביל הכייף :)

ואני כן בOC הליבה שלי ב540 והזיכרון שלי ב700

פורסם

ל Oprapc - אחי אם זה לא משפר לך הרבה זה כנראה בגלל שהכרטיס שלך חם, האוברדרייב עושה אוברקלוק לפי המעלות ואם הכרטיס שלך חם הוא לא מעלה הרבה, אם בכלל, תקרר אותו ותראה שאחרי שתפעיל אוברדרייב אתה תקבל הרבה יותר שיפור...

פורסם

יפה, תנסה לשים לו היטסינקים לזכרונות תגיע לקצת יותר.

פורסם
  • מחבר

אני קונה ARTIC SILVER 3 למחשב אז אני ישים אותו גם על הכרטיס מסך

בקשר להיטסינקים לזיכרונות איפה קונים את זה??

פורסם

אני מציע לך לקנות את ה Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks

יש אותם אצל הדובים והם בעיקרון היטסינקים לזכרון של המחשב אבל תדביק אותם לכרטיס מסך

פורסם

אללה עוד שלושה ימים (~) מגיע ה9800NP שלי ומחכים לו במארז ארבעה מאוררים שיהיו רק עליו!! אז נראה מה זה אוברקלוק!

פורסם

יצא לי לעשות פעם ל 9800NP אוברקלוק והוא מאוד גרוע, חרא אוברקלוקר ובמיוחד בזכרונות

פורסם

זה תלוי מאיזה חברה קנית אותו ואיזה זכרונות היו עליו

פורסם

זה תלוי מאיזה חברה קנית אותו ואיזה זכרונות היו עליו

לא אני קניתי, זה היה אצל חבר של חבר, החברה אני חושב או ATI או ספייר...

זכרונות שהותקנו עליהם סינקים (לא החברה התקינה)

פורסם

שלום!

גם אני בעליו של R9600 XT של ספפיר, והתוצאה שלי ב3DMARK03 היא 4294 במצב של:ליבה 594, וזכרונות 674.

על זכרונות 702 לא היה לי כוח לבדוק אבל כנראה איזה 4300 לא יותר. :)

ד"א אל תקנה סינקים לזכרונות! זה לא עוזר בגרוש ( אפילו 7 MNZ זה לא נתן לי לעלות...). כולם אמרו לי שזה לא יעזור, אבל הייתי דפוק וקניתי, סתם ביזבזתי 50 שקל...

עריכה: הסינקים שלי הם אלה: Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks שאותם הציע WAR HAMMER .

הם נורא קטנים ובשביל שהם יכסו את הזכרון במלואו צריך להדביק 2 על כל צ'יפ. ממש לא שווה. לא נותנים שום תמורה למחיר.

פורסם

תראה, בעיקרון הם לצ'יפים של זכרון למחשב שהוא בגודל של צ'יפ של כרטיס מסך מלבני אבל אם מנסיון אתה אומר שהם לא מספיק גדולים צריך להקשיב לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים