עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רכישת Galaxy S3 מרשת KSP, כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

ההבדל במחיר כל כך זעום - קח את ה32GB.

אם תרצה עוד מקום אחסון בהמשך - תוכל לקנות כמה כרטיסי SD שרק תרצה.

מסכים עם הבן אדם, התוספת של ה10 שווה את זה, המהירות של הזכרון הפנימי תהיה גבוהה יותר מאשר הכרטיס החיצוני לא משנה מה מניסיון אישי.

פורסם
  • מחבר

מסכים עם הבן אדם, התוספת של ה10 שווה את זה, המהירות של הזכרון הפנימי תהיה גבוהה יותר מאשר הכרטיס החיצוני לא משנה מה מניסיון אישי.

אחחח.... יש כל כך הרבה אפשרויות... הקטע שאני קונה את הזיכרון הכי מהיר שקיים (Class 10 30M/s) של חברת SANDISK שהיא גם בין האיכותיות וגם בנפח כפול (תוספת של 32Gb במקום תוספת של 16Gb שאני מקבל עם המכשיר) ב 190ש"ח בלבד, ותוספת של 16 גיגה במכשיר הפלאפון (גירסה של 32 במקום 16 גיגה) וזה עולה 220 ש"ח תוספת.

מכאן נובע ש ! - או לקנות את כרטיס הזיכרון הכי מהיר שיש מהחברה האיכותית ביותר ב- 190ש"ח ולקבל 48 גיגה,

או !!!! - לקנות מכשיר בעל 32גיגה בעלות של 220 ש"ח, חצי מכמות הזיכרון במחיר גבוה יותר..

פורסם

שווה לך לחשוב לעתיד, כרטיס זיכרון אתה תמיד יכול להחליף, זיכרון מכשיר- לא

פורסם

אחחח.... יש כל כך הרבה אפשרויות... הקטע שאני קונה את הזיכרון הכי מהיר שקיים (Class 10 30M/s) של חברת SANDISK שהיא גם בין האיכותיות וגם בנפח כפול (תוספת של 32Gb במקום תוספת של 16Gb שאני מקבל עם המכשיר) ב 190ש"ח בלבד, ותוספת של 16 גיגה במכשיר הפלאפון (גירסה של 32 במקום 16 גיגה) וזה עולה 220 ש"ח תוספת.

מכאן נובע ש ! - או לקנות את כרטיס הזיכרון הכי מהיר שיש מהחברה האיכותית ביותר ב- 190ש"ח ולקבל 48 גיגה,

או !!!! - לקנות מכשיר בעל 32גיגה בעלות של 220 ש"ח, חצי מכמות הזיכרון במחיר גבוה יותר..

נתחיל בזה שלא מסתכלים על שם של הבחרה אלא על הדגם הספציפי, גם לסאנדיסק יש DOK קקות.

חוץ מזה אתה מוזמן לנסות להסתכל הנתונים יבשים או להקשיב לאנשים שעברו את מה שאתה עושה עכשיו?? כל המספרים היפים שכותבים היצרנים בפועל לא קיימים, רק בבדיקות כרטיסים זה קורה, כאשר תתחיל להעתיק את התוכן שלך אתה תבכה כמה זה איטי לעומת מה שהעתקת ישירות למכשיר שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.