עבור לתוכן

שליטה על מהירות המאווררים

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז של אנטיק 280 ויש לו מאחורה שליטה על מהירות המאווררים ... על איזה מהירות אני צריך לשים ? אין אפשרות שזה יהיה אוטומטי ? מתי שצריך להיות מהיר אז לבד מאיץ וכשצריך מהירות איטית זה מנמיך ? ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר מקדימה איך אני אשלוט עליו?</blockquote>

פורסם

זה בחירה שלך אם רועש לך תוריד אם לא אז לא :)

ואתה יכול פשוט לקחת את אחד מהמאווררים העליונים ולהתקין אותו קדימה, אין צורך בלרכוש עוד מאוורר..

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות לשים אותם על AUTO שלבד יעבדו איך שצריך ?

ולמה לא צריך עוד מאוורר מקדימה ? זה טוב לזרימת האווירר הרי המארז הזה גם ככה חנוק הוא צריך סרקולציה לא ?

אשמח אם תפרט לי יותר

פורסם

המאווררים לא מכילים 3 פינים ולכן הם לא נשלטים מהלוח אם במצב אוטומטי..

אתה צריך עוד מאוורר מקדימה..אבל מצד שני יש לך שני מאווררים בגג המארז, אני הצעתי לקחת אחד מהם לקידמת המארז..ככה אין צורך לרכוש מאוורר יעודי..

פורסם
  • מחבר

מה זה 3 פינים ? למה אין להם? אז לאיזה מאוווררים יש ?

פורסם

המאווררים שמגיעים ספציפית עם המארז שלך מחוברים ישירות לסוויץ ולספק כוח, מאווררים למארזים מגיעים עם שלל חיבורים 3\4 פינים ומולקס.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי לפני זה להחליף את המאווררים ליותר שקטים ואיכותיים ... בוא נגיד שיש להם פינים אז איך שמים אותם על AUTO ? AUTO זה הכי טוב לא?

פורסם

תריץ בבקשה חיפוש בפורום יש את כל המידע לזה..בכל מקרה ברגע תחבר אותם ב3\4 פינים השילטה נעשת בביוס על ידי לוח האם.

פורסם
  • מחבר

קשה למצוא מידע פה על זה ... לא מצאתי

פורסם
  • מחבר

??

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להגיע למצב שיהיה הכי שקט שאפשר.. השקט מאוד חשוב לי

פורסם

אז כוון את המהירות למינימום. יכול מאוד להיות שהטמפרטורות שלך יהיו בתחום הנורמאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים