פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים יש לי מארז של אנטיק 280 ויש לו מאחורה שליטה על מהירות המאווררים ... על איזה מהירות אני צריך לשים ? אין אפשרות שזה יהיה אוטומטי ? מתי שצריך להיות מהיר אז לבד מאיץ וכשצריך מהירות איטית זה מנמיך ? ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר מקדימה איך אני אשלוט עליו?</blockquote>
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים זה בחירה שלך אם רועש לך תוריד אם לא אז לא ואתה יכול פשוט לקחת את אחד מהמאווררים העליונים ולהתקין אותו קדימה, אין צורך בלרכוש עוד מאוורר..
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר אין אפשרות לשים אותם על AUTO שלבד יעבדו איך שצריך ?ולמה לא צריך עוד מאוורר מקדימה ? זה טוב לזרימת האווירר הרי המארז הזה גם ככה חנוק הוא צריך סרקולציה לא ?אשמח אם תפרט לי יותר
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים המאווררים לא מכילים 3 פינים ולכן הם לא נשלטים מהלוח אם במצב אוטומטי..אתה צריך עוד מאוורר מקדימה..אבל מצד שני יש לך שני מאווררים בגג המארז, אני הצעתי לקחת אחד מהם לקידמת המארז..ככה אין צורך לרכוש מאוורר יעודי..
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים המאווררים שמגיעים ספציפית עם המארז שלך מחוברים ישירות לסוויץ ולספק כוח, מאווררים למארזים מגיעים עם שלל חיבורים 3\4 פינים ומולקס.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר אני חשבתי לפני זה להחליף את המאווררים ליותר שקטים ואיכותיים ... בוא נגיד שיש להם פינים אז איך שמים אותם על AUTO ? AUTO זה הכי טוב לא?
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים תריץ בבקשה חיפוש בפורום יש את כל המידע לזה..בכל מקרה ברגע תחבר אותם ב3\4 פינים השילטה נעשת בביוס על ידי לוח האם.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים מחבר אני מחליף את המאווררים של המארז למאווררים האלה http://ksp.co.il/?select=.1066..186..108..172.&list=1&sort=3&glist=0&uin=13620&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אלה יש להם 3/4 פינים ?
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים אז כוון את המהירות למינימום. יכול מאוד להיות שהטמפרטורות שלך יהיו בתחום הנורמאלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.