עבור לתוכן

המלצה למאוורר מעבד

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד I7 2600K

אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר טוב למעבד שיקרר את המעבד שלא יתחמם ושיהיה שקט כמה שאפשר ... השקט חשוב לי מאוד .

זה מחשב לעריכת סאוונד ומשחקים ביחד. יש לי מארז של אנטיק P280 ואני רוצה מאוורר מעבד שהוא מקרר טוב ושקט לסוקט 1155

עוד משהו אני רוצה להדגיש שבעתיד יתכן שאני אעשה OC קל-בינוני לא משהו מפציץ.

עכשיו ראיתי פה ושם המלצות לכל מני מאווררים כמו Arctic Cooling Freezer 13 PRO

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170

http://ksp.co.il/?uin=10258

אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהירה בבקשה כי מחר אני הולך לקנות .

ועוד משהו חשוב מאוד לקחת בחשבון שאין מקום למאוורר גדול מדי כי יש ליד זכרונות שלא כל מאוורר יושב בגלל הצפיפות אצרף תמונה כדי לראות על מה מדובר. תודה רבה לכם :)

פורסם

ואנחנו נרצה שתריץ חיפוש..כי המלצות לא חסר בפורום :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הרצתי חיפוש אבל אני יש לי בעיה של מקום לכן אני צריך תעזרה שלך בבקשה. תעזור לי

פורסם

שני הקירורים שציינו יתאימו בלי הרבה בעיות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מי עדיף בין שניהם ?

פורסם

בחירה שלך..שניהם טובים..זה העדפה שלך מבחינת מחיר\זמינות וכו..

פורסם
  • מחבר

מודה לך על העזרה יחד עם זאת אני רוצה לקנות משהו שיהיה נגיש ולא על ידי טכנאי כלומר מגן מאיזה שהיא חנות חוץ ממה שהמלצת לי איזה מגן טוב אני יכול לקנות מחנות בחוץ ? והאם אני יכול לקנות את ה Q בחנות ?

פורסם
  • מחבר

סליחה התבלבלתי בין אשכולות :)

פורסם

הפריזר 13 לא קצת כבד מדי ? כי הוא מותקן ללא backplate ושוקל כמעט קילו אם אני זוכר טוב.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק הוא שוקל קילו ... אפילו זה לא נתון לשיקול אני לא אסתובב עם המחשב ביד .. ודבר שני אם אני לא טועה אם זה יותר כבד כנראה שהוא עשוי מחומרים יותר טובים ... כי ראיתי את הקטאנה שוקל 100 ומשהו גראם .. מוזר לי

ראיתי השוואות באתר לועזי בין מאווררים והפריזר לקח הכי שקט מבין כל המובילים שיש היום ... מבחינת קירור הוא היה באמצע הטבלה אבל לא בהרבה הפרשים מהמקום הראשון... הקטאנה לא היה בליסט בכלל

פורסם

לא התכוונתי שהוא יהיה לך כבד לסחוב.... אלא כבד לבורד ללא פלטת חיזוק אחורית.

פורסם
  • מחבר

ובמה זה אמור להתבטא ? מה זה אומר ?

פורסם

אין לו מה לדאוג מהמשקל הוא לא הראשון ולא האחרון שיגיע למשקלים כאלה ויותקן בלי פלטה..החברה לא תוציא לשוק גוף קירור בלי תמיכה אם הו אלא נבדק וכו..אז אפשר להיות בראש שקט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים