פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים אהלן,חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה.כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים.רסיבר: AA-R20פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20טייפ: CS-M01Aרמקולים: SW-T30הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן.הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים.יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים?המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור?תודה רבה על העזרה!
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים גם בלי הפטיפון הוא יכול להשתמש במגבר וברמקולים על ידי חיבור של זה למחשב (או כל נגן מוזיקה אחר) - יש לו כנראה כניסות בשים AUX/Tape או משהו דומה שאפשר להשתמש בהן (לא Phono, זו כניסה לפטיפון).אם הוא ירצה למכור אותם הוא כנראה לא יקבל עליהם יותר מדיי, אבל קשה לי לומר מה הסכום המדויק. אני לא באמת מכיר את הדגמים של החברה הזו.בנוגע לפטיפונים, אני לא יודע מה הם שווים, אבל אתה יכול לנסות ולחפש עליהם מידע בגוגל.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר האמת שעשיתי חיפשו בגוגל על כל אחד מאלה ולא הבנתי יותר מדי.הדבר היחיד שהבנתי זה שאנשים מסוימים די אוהבים את הרסיבר, בגלל זה פניתי לפורום, לראות אולי אם יש כאן מישהו שיודע עליהם קצת יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.