עבור לתוכן

חוו"ד אחרונה על מפרט לגיימינג +OC בתקציב 4.6K

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

שוב ערכתי את הת'רד הזה - החלטתי שאני קונה מחשב חדש לגמרי ולא לוקח חלקים מהמחשב הישן.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.6K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, וכל שאר הfpsים למיניהם

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19', בעתיד כנראה ישודרג ל-23'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, צורב DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן -

אני מתכנן לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך: את המעבד להביא לאיזור ה-4-4.1 Ghz, ואת הכרטיס מסך לאיזור ה-1000-1100 MHz.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף IQPC

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

אז ככה,

אחרי שני ללילות רצופים של חוסר שינה ולקיטת מידע מאינספור פורומים במגוון שפות (כולל זה) - הרכבתי את המפרט הבא:

מעבד:

[..] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1122

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678

זיכרון:

[..] G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX - זמין במלאי ₪290

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ! - זמין במלאי ₪1240

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪128

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪433

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪55

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4606

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

אני רוצה אישור סופי מכם שעניתי על הצרכים שלי כמו שצריך ובמחיר שפוי. אה, ושימשהו יגיד לי כזה "תתחדש" עם thumbs up. ;D

תודה!

פורסם

בשלב הראשון קח כרטיס מסך, אם אתה טס לחו"ל אולי בכלל תקנה שם, ממליצים פה הרבה על 7850 באזור ה 1300, בקרוב מאד אמורים לצאת gtx660/ti אז אולי תחכה לראות איך הוא.

עד שתקנה מעבד תוכל לנסות להמהיר את זה - כנראה תצטרך לקנות קירור - קנה אחד שמתאים לתושבת 775 וגם 1155 שתוכל להעביר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חבר, אך עידכנתי את הת'רד הזה לגמרי.

בגלל שאני רוצה לשמור מעט מאד חלקים יש לי את האופ' לקנות את המחשב בבת אחת ולשלם על החלקים באופן מוזל (מה שמוצע רק למי שקונה מחשב שלם).

מן הסתם בראייה קדימה זה יוצה הרבה יותר משתלם...

ההודעה המקורית למעלה עודכנה ואני מחכה לתגובות! :)

פורסם
  • מחבר

עדכנתי שוב את הת'רד! קונה מחשב חדש לגמרי. מפורט למעלה.

מחכה לאישור סופי מכם שהוא מתאים!

פורסם

המפרט בסדר , רק הקירור לא מתאים לאוברקלוק.

ובכל מקרה, יצא קאטנה חדש - 4.

פורסם

שנה את הקירור לMUGEN 3 ואת ספק הכוח לספק הזה. חוץ מזה המחשב מעולה ;D .

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הספק הזה - ספק 450W יחזיק את המערכת הזאת על OC? (גם לדעתי זה לא ספק 80+ certified).

יש בIQPC באנדל למארז וספק:

מארז:

[..] ENERMAX OSTROG (FRONT USB3) + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529

1. יוצא אותו מחיר כמו המארז של CM פלוס ה-naxn 450w שאתה רשמת.

2. יוצא 130 שקל יותר זול מהבחירה המקורית שלי: מארז CM + ספק SS S12II 520W.

איזו מ-3 הקומבינציות יותר נכונה לי?

פורסם

סי סוניק היא כנראה חברת הספקים הטובה בעולם.

אני חושב ש SS S12II 520W עדיף.

אני גם חושב שהמארז של CM עדיף על ENERMAX OSTROG .

ההבדל בין הבאנדלים לא כזה משמעותי , אז זאת בחירה שלך אם להוסיף את הכסף - אני הייתי הולך על הבאנדל המקורי שלך.

פורסם

אם אתה לחוץ בכסף, קח את הCM690 II עם הNAXN, אם אתה לא- את הCM עם הסי סוניק.. זה רק שאלה של מרווח ביטחון. זה יחזיק- אבל זה לא הכי בטוח... וכן- סי סוניק היא חברת הספקים הטובה בעולם ;D ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים