פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי.שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים)האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם?תודה
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר השארתי רק את החיבורים לבורד: 20 PIN (מחשב ישן) ואת ה 4 PIN - עכשיו האור בבורד נדלק לשנייה ונכבה. המאווררים לא מסתובבים.(ניסיתי עוד ספק ישן שהיה לי - אותה תוצאה) ???
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר לא רואה בעין בעייה בקבלים או בכלל.ניתקתי את כל חיבורי הספק (חוץ מהשניים לבורד), הוצאתי את הזכרונות וכל הכרטיסים - עדיין נדלק אור בבורד לשניה - וכלום.מדובר במחשב בן 8.אני לא יודע אם הספקים תקנים. ספק אחד הוא גם בן 8 ועבד ללא בעיות עד היום, הספק השני בן כ-4 אבל עבד שנתיים ושנתיים הוא יושב בארון.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים היו לי מקרים בעבר שחשבתי שהלוח או הספק התקלקלו, ואחרי ריענון למערכת(ניקוי אבק וחיזוק מגעים) המחשב חזר לפעול.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים ספקים גנריים ישנים הרבה פעמים לא תקינים גם כשהם "עובדים". יכול להיות שיש בעיה ב 2 הספקים שבדקת - אתה לא יודע אוליי הספק השני לא תקין, וזה שהוא עבד בעבר היה במחשב חלש יותר שהיה פחות מאמץ אותובקבלים, הכוונה היא לקבלים - "סוללות" שעומדים על הלוח. תבדוק אם יש כאלה שהראש המתכתי שלהם נראה מנופח או מפוצץ, או שיצא להם ה "פקק גומי" מלמטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.