עבור לתוכן

עזרה | המסך נכבה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר.

אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?

פורסם

תאורת מסך שלך מקולקל.

כנראה INVERTER דפוק.

אם אין לך נסיון בפרוק ניידים - קח אותו למעבדה.

פורסם
  • מחבר

כמה זה צריך לעלות לכל היותר אתה משאר ?

פורסם

אין לי מושג.

פורסם

אם אתה מחליף לבד - לא הרבה בכלל...

במעבדה כמה מאות טובות...

מה הדגם המדוייק של המחשב? אולי נמצא inventer ב-EBAY.

לרוב גם יש סרטונים שמסבירים ומדריכים איך לפרק בדגמים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

MSI GE620DX

פורסם

זה מחשב חדש לגמרי, יצא לפני בערך שנה. הוא צריך להיות עדיין תחת אחריות.

תשתמש בה!

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את האחרויות .... אבל מה אני צריך להגיד להם שהבעיה ? אולי אני יפנה אותם ספציפית לבעיה ואגיד להם שיש בעיה ב INVENTER של המסך או משהו ? אשמח אם תכוון אותי יותר ...

פורסם

"יש בעיה עם התאורה במסך" - בדיוק כמו שתיארת בפורום. :nixweiss:

אין יותר מדי משחקים מבחינת מה הבעיה, מישהו שמתקן מחשבים יידע לאתר את הבעיה בקלות ולעבוד במקביל עם החלפים שעומדים לרשותו.

בהצלחה.

תתקשר עוד היום לחנות או יבואן.

לדעתי אייבורי הם יבואני MSI.

פורסם
  • מחבר

כן קניתי את המחשב מאייבורי אבל האחריות היא מ servpro משהו כזה ופעם שעברה היתקשרתי אליהם והשליח היה צריך לבוא יום למחרת וכשהוא בא אז זה עבד המסך זה לא הבאתי אותו לתיקון כי אמרתי כשהם ידליקו אותו וזה יעבוד אני יצא דפוק כי סתם שלחתי אותו לתיקון. כנראה שאני ישלח בימים הקרובים ואני יציין שלפעמים זה כן עובד ולפעמים לא ככה שיבדקו בכל במקרה כי זה מעבדה גדולה לפי מה הבנתי

פורסם

לרוב האחריות היא קצרה במחשבי MSI, שנה או שנתיים... אז תוודא את זה ותשלח בהקדם. שלא יהיו פאדיחות שהאחריות "בדיוק נגמרה לפני שבוע!!!".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים