פורסם 2004 בינואר 1421 שנים ערב טוב!ברשותי מחשב עם windows 2000 advanced server ולאחרונה מסך ה logon לא מופיע לאחר ה אתחול של המכונה.בכניסה מרחוק עם terminal servic הכל עובד ואין בעיה רק המסך שחור ולכן ממש לא נוח.אני מחפש תיקון לבעיה הזו בתודה מראשישראל
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים control panel->usersusers must enter username and password on this computerלפחות ב PRO זה ככה, לא נראה לי שיש הבדלים משמעותיים מהבחינה הזו.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר אני חושב שלא הובנתי.הבעיה היא שלאחר עלית מערכת ההפעלה המסך מחשיךואין מסך logonעד עלית מסך ה logon הכל תקיןגם אחרי שהמסך מוחשך אני מחכה מספר דקות ויכל להתחבר אל המכונה מרחוק ב terminalכל השירותים עובדים פשוט אין מסךהמסך תקין כי בדקתי עם 5 מסכים שונים ובכולם אותה התופעה.גם כרטיס המסך תקין כי פירקתי אותו והרכבתי אותו על מכונה אחרת והכל עבדהבעיה היא במערכת ההפעלהב safe mode הכל עולה וגם יש מסךניסיתי גם ב vga mode והכל תקיןרק בעליה רגילה הוא מחשיך מסךנתקלתי בבעיה דומה במערכת עם xp ונאלצתי להחליף את כל הdll של ה desktopהאם יש למשהוא כאן פתרון יותר אלגנטי לבעיה.אני שוקל פירמוט אבל זה סיפור מהעכוז.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים נשמע כמו בעיית דרייברים אם זה עולה לך בסדר ב-VGA MODE... ניסית להתקין מחדש, להחליף, להשתמש אולי בדרייבר גנרי...?
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים חשבתי שהוא לא מופיע אלא ממשיך לעלות, לא ציינת שלא רואים כלום בכלל נשמע באמת שאולי העלת את תדר הרענון יותר מדי או שסתם הדרייבר של הכרטיס השתבש. גם תנתק כבלי SVIDEO/RCA שמחוברים ליציאת TV אם יש כאלו.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר תודה רבה על הרעיונות נראה לי ששינוי קצב רענון המסך הוא רעיון טובמחר אני אדווח על התוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.