עבור לתוכן

נגן MP3 או מיני דיסק?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי...

אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום

והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר

ומיני דיסק זה טוב...

אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק

איזה דגם כדאי לי לקנות???

תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף...

תודה

פורסם

לדעתי אל תקנה מינידיסק...

אני קניתי אחד והוא שוכב על המדף ומעלה אבק כבר איזה שנה כי בסופו של דבר, אתה עדיין צריך לסחוב איתך מלא מינידיסקים וזה לא כל כך נח...

עכשיו קניתי את ה iriver ihp 120 ואני לא עוזב אותו!

בקיצור אני די מצטער שבזמנו בזבזתי 900 שקל על מינידיסק, הiriver זה הקנייה הכי חכמה שעשיתי השנה...

פורסם
הקנייה הכי חכמה שעשיתי השנה...

השנה רק התחילה ;)

כמו כן, *אם* יש לך אפשרות לקנות נגנים בחו"ל. ב-200$ ישנם לא מעט נגנים של 5GB ככה.... :)

פורסם
  • מחבר

לדעתי אל תקנה מינידיסק...

אני קניתי אחד והוא שוכב על המדף ומעלה אבק כבר איזה שנה כי בסופו של דבר, אתה עדיין צריך לסחוב איתך מלא מינידיסקים וזה לא כל כך נח...

עכשיו קניתי את ה iriver ihp 120 ואני לא עוזב אותו!

בקיצור אני די מצטער שבזמנו בזבזתי 900 שקל על מינידיסק, הiriver זה הקנייה הכי חכמה שעשיתי השנה...

מה?????????????????.

ראיתי עכשיו את המחיר שלו!!!

אתה רוצה שאני אפשוט רגל???????????

2500 שקל אני אוציא על נגן MP3???????!!!!!!!!

פורסם

יש אופציות זולות יותר, ולדעתי מיני דיסק זה ממש מיותר בימינו.

אתה מכניב 30 שירים על דיסק אחד באיכות נורמלית. לעומת אפילו דיסקמן MP3 שמכניס בערך 160 שירים באיכות נורמלית.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקנות נגן MP3 בדיוטי פרי??

כאילו מוכרים שם?

פורסם

לא כדאי לך לקנות מיני דיסק בדיוטי פרי , ה510 עולה שם 175 דולר ואני הצלחתי לקנות אותו בstates ב100 דולר .

פורסם

אני ממליץ על נגן MP3 - אבל אם אתה יכול לקנות בחול יש את ה MINIDISK החדש של סוני שמנגן דיסקים בגודל 1GB

שהם כבר די מתקרבים לנגן MP3 והדבר הכי חשוב ב מיני זה זמן הנגינה שלו - מיני דיסק ממוצע מנגן 50 שעות עם סוללה אחת ...

לא יודע כמה נגני MP3 עושים את זה ....

פורסם

לדעתי אם אין לך תקציב לנגן MP3, תקנה דיסקמןMP3.

הרבה יותר נגיש ונוח (לדעתי) מיני דיסק למרות גודלו הקטן.

פורסם
  • מחבר

לא כדאי לך לקנות מיני דיסק בדיוטי פרי , ה510 עולה שם 175 דולר ואני הצלחתי לקנות אותו בstates ב100 דולר .

מה זה states?

אתר קניות?...

אפשר את הכתובת בבקשה...

פורסם

אני משער שעל ידי "states" הוא התכוון לארה"ב.

הכתובת היא צפון אמריקה.

פורסם

הכוונה בארה"ב , אני קניתי אותו בניו יורק , מנהטן , אני זוכר שזה היה ליד קולמבוס סנטר , חיפשנו שם את הvisitor center ונתקלנו בחנות אלקטרוניקה קטנה שמכרה לי את המיני דיסק ב100 דולר , זה לאחר שהורידו לי את המחיר ב30 דולר .

פורסם

תחליט אם 30 שירים על דיסק זה מספיק לך או לא, קח בחשבון שאולי המיני דיסק עצמו קטן אבל אם אתה צריך לקחת איתך עוד 10 דיסקים זה כבר ממש לא קטן....

אם לא אז רק דיסקמן MP3 בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים