עבור לתוכן

אם לא דרמל, אז מה כן?

Featured Replies

פורסם

נניח ואין לי דרמל, אם מה אני יכול לחתוך את המארז\משהו עדין יותר, כמו חלון במארז למשל?

שמעתי שאפשר עם מקדחה, איך בדיוק?

פורסם

מסור חשמלי.....

חותך את המארז כמו חמאה!

פורסם
  • מחבר

מסור חשמלי.....

חותך את המארז כמו חמאה!

אין לי אחד כזה...

ואת החלונות הוא לא יסדוק?

פורסם

הוא לא יסדוק אם תעשה נכון.......

פורסם

מסור חשמלי.....

חותך את המארז כמו חמאה!

בהחלט!! מנסיון !!

אין לי אחד כזה...

תבדוק ב ACE קנה ובנה - יש להם מבצעים מטורפים על כל השטויות האלה (כולל ג'יגסו...!)

(הרי אבא שך' תמיד רצה אחד כזה, לא ?? ;D)

פורסם
  • מחבר

אמממ...

איך אני יגיד לך את זה, אני מתביי...

בעצם, בעצם לא.

אני לא יודע מה זה ג'יג'סו! :-[

;D

פורסם

מסור חשמלי

פורסם

מסור חשמלי.....

חותך את המארז כמו חמאה!

בהחלט!! מנסיון !!

אין לי אחד כזה...

תבדוק ב ACE קנה ובנה - יש להם מבצעים מטורפים על כל השטויות האלה (כולל ג'יגסו...!)

(הרי אבא שך' תמיד רצה אחד כזה, לא ?? ;D)

אחי !! מה קורה לך,מה אתה מתבייש, לא כל אחד צריך לדעת הכל ;)

הנה קישור ישיר לדף המוצר באייס קנה ובנה - עם תמונה

יאללה,תתחיל לעבוד על שיכנוע אבא...

בעצם הנה תמונה (ויסלחו לי אחראי הפורום...)

פורסם
  • מחבר

זה היה בצחוק...

ותודה על הלינק.

זה די יקר (240 שקל, ו29 עם משלוח, אבל זה לא חשוב אם אני יקנה אני ילך לחנות), ודרמל לדוגמא עולה קצת יותר מ20$.

תבדוק את זה www.dremel.com.

אולי אם כבר תבקר שם, אז תוכל לענות לי על זה?

תודה.

פורסם

זה היה בצחוק...

ותודה על הלינק.

זה די יקר (240 שקל, ו29 עם משלוח, אבל זה לא חשוב אם אני יקנה אני ילך לחנות), ודרמל לדוגמא עולה קצת יותר מ20$.

תבדוק את זה www.dremel.com.

אולי אם כבר תבקר שם, אז תוכל לענות לי על זה?

תודה.

הייתי באתר ההוא פעם.

דרמל לטעמי מאוד לא נוח (אין לך שום ''קונטרה'') והעבודה איתו מאוד מאוד מאוד איטית !!! ניסיתי !!

כדי לקדוח חור למאוורר 170 מ''מ (!!) שפעם בימים טובים יותר היה המפזר חום שלי ( ;D) לקח לי עם הדרמל (חיקוי שלו יותר נכון) מעל 10 דקות בשביל להתקדם ס''מ מעטים !!

עם המשור עשיתי את כל ההיקף 53 סנטימטר בפחות מ 5 דקות !! ואז עברתי עם הדרמל לבצע תיקונים ושיופים קלים.

שווה את ההשקעה במיוחד במחיר הזה, ובטח אם אתה ניגש לאסוף אותו מהחנות.

תקפיד שיש לך את המשורית הנכונה (שיניים כמה שיותר קטנות וצפופות,מיוחדות לחיתוך מתכת) תבקש מהמוכרנים לעזור לך.

ויאללה לחיתוכים !!!!

מקווה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

לא! אני רוצה דרמל! :)

אתה יכול לעזור לי קצת עם השאלות בת'רד שנתתי?

חוץ מזה, למה שייקח הרבה זמן עם הדרמל? הרי הוא מסתובב הרבה יותר מהר, ובגלל זה זה אמור לעבוד יותר "חלק" ויהיה קל לחתוך את המארז. התוצאות עם הדרמל יהיו יותר מדוייקות ונקיות בלי צורך לשייף\להחליק.

פורסם

לא! אני רוצה דרמל! :)

אם אתה רוצה דרמל אז תקנה דרמל!

אתה יכול לעזור לי קצת עם השאלות בת'רד שנתתי?

חשבתי שעשיתי את זה.

אם לא , תחזור על השאלה כאן.

חוץ מזה, למה שייקח הרבה זמן עם הדרמל? הרי הוא מסתובב הרבה יותר מהר, ובגלל זה זה אמור לעבוד יותר "חלק" ויהיה קל לחתוך את המארז. התוצאות עם הדרמל יהיו יותר מדוייקות ונקיות בלי צורך לשייף\להחליק.

אני מפנה אותך שוב למה שכתבתי:

דרמל לטעמי מאוד לא נוח (אין לך שום ''קונטרה'') והעבודה איתו מאוד מאוד מאוד איטית !!! ניסיתי !!

כדי לקדוח חור למאוורר 170 מ''מ (!!) שפעם בימים טובים יותר היה המפזר חום שלי ( ;D ) לקח לי עם הדרמל (חיקוי שלו יותר נכון) מעל 10 דקות בשביל להתקדם ס''מ מעטים !!

עם המשור עשיתי את כל ההיקף 53 סנטימטר בפחות מ 5 דקות !! ואז עברתי עם הדרמל לבצע תיקונים ושיופים קלים.

תחשוב על זה גם הגיונית - אם הוא היה יותר מהיר - היו חוטבים את יערות ברזיל עם דרמל... ;D

משור לעולם יהיה מהיר יותר מדרמל, ודרמל יהיה מדויק יותר ממשור...

ומשפט סיני עתיק אומר: ''...צ'ין דו הוקמה סוויצ'יאו ני אוטומיהאקה...''

כלומר: אין חכם כבעל ניסיון !! ;D

פורסם
  • מחבר

השאלות שהיו לי שם, אחרי עריכה קטנה ;D

מה ההבדל בין כל הדרמלים האלה? יש פה איזה 10 סוגים.

הKITS זה בעצם "עאכות" כאלה כל דרמלים עם כמה ראשים?

ואת כל הראשים אפשר להרכיב על כל הדרמלים?

ובנושא המסור שלך, אני מעדיף שהעבודה תיהיה קצת יותר ארוכה אבל התוצאה תיהיה הרבה יותר טובה (וזה גם יותר זול).

פורסם

השאלות שהיו לי שם, אחרי עריכה קטנה ;D

מה ההבדל בין כל הדרמלים האלה? יש פה איזה 10 סוגים.

הKITS זה בעצם "ערכות" כאלה כל דרמלים עם כמה ראשים?

ואת כל הראשים אפשר להרכיב על כל הדרמלים?

אלה הן 9 ערכות שונות.לכל ערכה יש את הראשים המתאימים לה.מתחת לכל דף מוצר יש קישור לראשים המתאימים למוצר הספציפי.

אבל:

9 מכשירים שונים,כביכול למטרות שונות...זה קצת מזכיר לי סוגי אבקות כביסה למיניהן של אותה החברה - למשל:

סנו מקסימה לבגדים לבנים

סנו מקסימה לבגדים כהים

סנו מקסימה לבגדים עדינים

סנו מקסימה לבגדי השבת של חנה'לה וכו'...

700 וואריאציות על אותו מוצר בדיוק...אז או קיי, אתה כן יכול לעמוד על ההבדלים בין הדרמלים השונים,אבל אם תעשה חיפוש קצר לדוגמה: היכנס ללינק הבא באתר חברת דרמל והכנס את הערכים הבאים:

I Need a TOOL to CUT METAL

ותראה עם כמה כלים אתה יכול לעשות את זה!!!

ובנושא המסור שלך, אני מעדיף שהעבודה תיהיה קצת יותר ארוכה אבל התוצאה תיהיה הרבה יותר טובה (וזה גם יותר זול).

תראה,אני לא סוכן של דרמל וגם לא של בלאק אנד דקר...אני מדבר מנסיוני האישי, אם אתה יודע מה אתה עושה ואין לך 2 ידיים שמאליות,אתה תגיע לתוצאות מ-ע-ו-ל-ו-ת עם המשור המדובר ובה-ר-ב-ה פחות זמן.(ודרך אגב גם לדרמל יש משור ידני שנראה מגניב בטירוף,ונראה הרבה פחות מגושם מג'יגסו,אולי תבדוק את זה? הנה הקישור).)

ולהזכירך,תקרא שוב את כותרת הת'רד הזה,שאתה הכנסת ;) נראה לי שלא ממש מעניין אותך מה כן, אלא יכולת פשוט לשנות את הכותרת ל :

''נראה אתכם משכנעים אותי לא לקנות דרמל...(לא תצליחו...)''

מעבר לזה

''The Defence Rests...''

פורסם

תקשיב לאחד שיש לו חלון ו11 מאוררים ....

ג'גסו זה ה-TOOL

אני קדחתי את האנטק שלי עם ג'יגסו וזה הלך חלק לגמרי....

אגב בקרוב אני אעלה תמונות לגלריה... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים