עבור לתוכן

Zotac gtx 670

Featured Replies

פורסם

האם ה 670 של זוטאק טוב? קיים הבדל בתכלס בינו לבין החברות האחרות שעושות 670? ומה עדיף זוטאק 670 או סאפיר 7950? שניהם 2000

פורסם

ה670 חזק יותר וההבדל בין החברות בד״כ קירור שונה וPCB.

פורסם

טוב? זה טוב כמו כל כרטיס REF אחר.

העניין מאחורי המחיר הזול הוא שהכרטיס מגיע עם שנתיים אחריות, אכפת לך? אל תקנה ותוסיף עוד איזה 200 שקל וקח אחד עם 3 שנות אחריות.

אני לא הכי מסתכל על זה כי גם ככה כרטיס מסך שאני קונה לא נשאר איתי שנתיים, לרוב מוחלף אחרי שנה-שנה וחצי.

פורסם

לא ניסיתי אף פעם כרטיס HIGHEND שלהם, אבל 8600GT ו8400GS שלהם מחזיקים יפה עד היום.

פורסם

^^ אני יתייחס לזה ויגיד שכולל הGTX670 היו לי עוד כרטיסים במשך הרבה שנים.

GTX260-> GTX570 -> GTX670

כולם של ZOTAC וכולם עבדו מאוד יפה ולא היו לי איתם בעיות ולא הייתי צריך לממש אחריות על שום דבר.

פורסם
  • מחבר

תכלס אם כך שווה לשים עליו 2000 מאשר 2400 על בעל שם אחר. הסיפור הוא שרציתי לרכוש את ה gtx570 superclocked של evga ב 1650 ועכשיו קורץ לי לשים עוד 350 ולקחת את הgtx 670 של זוטאק...

פורסם

אפשר לדעת איפה מצאת במחיר הזה?

פורסם
  • מחבר

Ksp

פורסם

אגב , אם תקרא באתר של ZOTAC תראה שהם נותנים עוד 3 שנים אחריות מעבר לשנתיים בארץ בה נקרה הכרטיס ....

כך שבעצם יש לך 5 שנים אחריות !!! אני מתכוון לקנות את ה 680 שלהם .

בהצלחה

פורסם

איפה זה רשום?

פורסם

שמתי לב אבל למשהו מוזר.

ZOTAC טוענים שהספק כוח אמור להיות 600 וואט לפחות בעוד שכל כרטיס אחר בסידרה הזאת כולל הSC של EVGA דורשים 500-550.

בהתחשב בעובדה שZOTAC נותנים את הכרטיס הרפרפנס ולא OC, מישהו יודע למה יש את הדרישה ההזוייה הזאת?

פורסם

כנראה שזה סוג של כיסוי תחת.

פורסם
  • מחבר

אז מישהו ביצע רכישה של הכרטיס בזמן האחרון? אני לא מצליח להבין אם ה 550 וואט שלי יחזיק אותו... באתרים שמוכרים את הכרטיס רשום מינימום של 500 אבל באתר של החברה רשום ״מומלץ 600״.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים