עבור לתוכן

עזרה לגבי בנית ספק כח

Featured Replies

פורסם

החלק מהמעגל של הפוטים

הערך של הנגדים במדוייק לא כזה משנה - יעבוד אם 270. 280, 470 וגם 1K. ההגבלות הם נגד קטן מידי (100-200 ohm או פחות) - אתה לא תוכל לכוון טוב מתחים נמוכים (באיזור של 1.5V), ואתה יכול להגיע למצב שאתה תחמם יותר מידי את אחד מהפוטים ותשרוף אותם. נגד גדול מידי לא תוכל לכוון טוב מתחים גבוהים

• תגובות 38
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

החלק מהמעגל של הפוטים

הערך של הנגדים במדוייק לא כזה משנה - יעבוד אם 270. 280, 470 וגם 1K. ההגבלות הם נגד קטן מידי (100-200 ohm או פחות) - אתה לא תוכל לכוון טוב מתחים נמוכים (באיזור של 1.5V), ואתה יכול להגיע למצב שאתה תחמם יותר מידי את אחד מהפוטים ותשרוף אותם. נגד גדול מידי לא תוכל לכוון טוב מתחים גבוהים

אוקיי, בסוף כמו שראתה השתמשתי בנגד של 271 אום (נגד של 51 ונגד של 220 מחוברים בטור) ככה שזה בדיוק באמצע ויהיה לי נוח ומדויק לכוון את הפוטנציומטרים שלי.

לגבי התמונה של חיבור הפוטונציומטרים, מאוד עזר לי תודה רבה!!

עכשיו, התחלתי ככה לעבוד על הקירור של הספק, ודבר ראשון כמובן, אני מתחיל עם הLM317. השאלה שלי היא אם אני יכול לשים צלע קירור אחת של ספק של מחשב שפירקתי, ואם לא יספיק, פשוט "להגדיל" אותה עם הדבקה של עוד צלע קירור?

תודה!

פורסם

אין בעיה כל עוד יש צימוד טרמי (דבק מיוחד או חיבור חזק עם ברגים) רצוי להשתמש גם במשכה טרמית אם יש לך (אותה משכה שמורחים על המעבד במחשב).

פורסם
  • מחבר

אין בעיה כל עוד יש צימוד טרמי (דבק מיוחד או חיבור חזק עם ברגים) רצוי להשתמש גם במשכה טרמית אם יש לך (אותה משכה שמורחים על המעבד במחשב).

אוקיי, בסוף אני ילך על צלעות קירור ענקית של מעבד (נקמבן איזה משו מפלצתי..:D)

רציתי לשאול אם בעצם השרטוט הבא נכון, ואם אפשר לומר לי אם איפה שהפוטים, האם זה נכון כל החיבורים שם (איפה שהסימן שאלה..)..

ולציין בפני עוד דברים ותיקונים..

פורסם

נכון חוץ מהחיבור של הפוטנציומטרים, תסתכל בשרטוט שלמעלה.

פורסם
  • מחבר

נכון חוץ מהחיבור של הפוטנציומטרים, תסתכל בשרטוט שלמעלה.

אוקיי, תאמת לא הבנתי אותו 100%...

ככה לחבר? (מצורף)

פורסם

זה עוזר ?

פורסם
  • מחבר

זה עוזר ?

דבר ראשון, זה שאתה מגיב זה כבר עוזר, אז תודה!

דבר שני, החץ זה בעצם הרגל האמצעית של הפוט נכון? מה שאומר שזה ככה: (מצורף)

פורסם

משהוא נוסף : החיבורים ב 317 אמיתי מסודרים בצורה שונה ממה שהם בציור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים