פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים שלום לכולם,אני מנסה לתכנת בקר atmega328p-puנקי ללא בוטלואדרבעזרת ארדואינו אונו, סביבת פיתוח 1.0.1attiny 2313 הצלחתי לתכנת.אלה הצעדים שעשיתי:הורדתי תוכנת arduino isp לאונושמתי קבל 10uf בין הריסט לגראונדהוספתי לוח של atmega328p on breadboardבחרתי אותו.programmer: arduino as ispחיברתי מיסו מוסי קלוק ריסט ומתחניסיתי להעלות את תוכנת בלינקואני מקבל את השגיאה הבאהavrdude: stk500_recv(): programmer is not respondingכנל לגבי burn bootloaderעזרתכם בבקשה
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים לפי גוגל והתראדים האלה: 1 ו 2.בהגדרת סוג הלוח תבחר בDuemilanove וד"א אני די בטוח שהקבל בריסט לא נחוץ בשביל צריבה.
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים מחבר מייק תודה,אכן לא צריך את הקבליש התקדמות אך עדיין לא נגמר...אני כבר מתחיל להתייאש שוב......אבל זה אופי התחום...בכל מקרה, עכשיו אני מקבל שגיאה של device signature0x000000גם על הלוח דואמילנובה 328 וגם על הבראדבוארדיש לי הרגשה שההגדרות של הלוח לא נכונות, אולי הביטים או הפיוזיםאיפה אני יכול למצוא את ההגדרות המדויקות שאני צריך ?בדטאשיט?מעבר לכך, רק לוודא:את האסאס מפורט 10 בארדואינו אני מחבר לבקר לריסט נכון? כמו במדריך באתר ארדואינוראיתי במדריכים אחרים שהריסט בבקר לתכנות מחובר גם ל 5 וולטובאחרים שהוא גם מחובר לחמש וולט עם נגד 10kohm ולגראונד* מדובר על חיווט ללא קריסטל חיצוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.