פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים שבת שלום לכולם קניתי אתמול מחשב חדש ואני לא מצליח לראות חלק מהסרטים כמו שצריך הורדתי סרט באיכות גבוהה מאוד ששוקל 13 גיגה וככה זה נראה מה אני צריך לעשות? שימו לב שהתמונה ממשיכה לצד שמאל משום מה זה מראה חצי תמונה. תודה רבה מראש!
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים או שזה סרט תלת מימד SBS או שהגדרות בנגן לא תואמות.אני מציע שתוריד POTPLAYER, הנגן הזה יסדר לבד את הכל ההגדרות ואתה תראה על כל המסך בצורה תקינה.
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים מחבר אוקי אז ככה קודם כל המחשב שלי זה מאק פרו ואני לא מוצא את את התוכנה הזאת POTPLAYER למאקמבחינת מפרט יש לי מחשב חזק מאודhttp://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md103hbשם הסרט כמו שמופיע בתיקיהJohn.Carter.2012.1080p.3D.BluRay.DTS.H-SBS.LNA3D [PublicHD] .mkvבקשר לדרייבירים זה כרטיס מסך לֹgeforce 650m שלדעתי כל הדרייברים שלו עדכנים כי המחשב בן פחות מ24 שעות.
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים נו, כמו שרשמתי זהו סרט תלת מימד שמיועד למסכים בעלי שידור אקטיבי למשקפיים.SBS הכוונה SIDE BY SIDE, כלומר תמונה לעין ימין ותמונה לעין שמאל.לאחר שתפעיל את האפשרות של תלת מימד ותרכיב משקפיים, התמונות יתמזגו.אם אין לך מסך תומך, משקפיים, כרטיס מסך מתאים ותוכנה = הסרט שהורדת ישאר במחשב המון זמן ללא שימוש.דרך אגב, אם יש לך אפשרות לראות את הסרט הזה אצל מישהו שיש לו תלת מימד, זה מומלץ ביותר...
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים מחבר הבנתי, אם כך ימחק עכשיו ואני אוריד גרסה שונהפשוט לא להוריד בלו ריי?עריכהעכשיו הבנתי! הורדתי פשוט סרט 3Dאיזה שוק....תודה איש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.