עבור לתוכן

התלבטות לפני קניה (4000 ש"ח) vostro vs inspiron

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט לפני קניה בין 2 מחשבים ואני אשמח אם תוכלו לייעץ איזה עדיף ומדוע, בהתאם לפירוט הדרישות הנ"ל, תודה!

(כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח)

vostro

inspiron

* מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל Crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת

* גודל המסך? 15.6

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI

* בלוטות? לא משנה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB

* כונן CD/DVD? צורב? לא משנה

* כונן Bluray? לא משנה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

פורסם
  • מחבר

אני אשמח מאוד לקבל תשובה,

קיבלתי המלצה כאן בפורום ועוד רבים אחרים, על הvostro אבל לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה inspiron שהמפרט שלו מאוד דומה.

ואם להיות יותר ספציפי, Chevy, אתה עושה כאן עבודת קודש ועוזר להרבה אנשים, אבל אם אתה נותן הצעה תן הסבר בכמה מילים למה דווקא עליה אתה ממליץ. אני לא הראשון ששואל על הבדלים בין vostro למחשב אחר.

פורסם

אני אשמח מאוד לקבל תשובה,

קיבלתי המלצה כאן בפורום ועוד רבים אחרים, על הvostro אבל לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה inspiron שהמפרט שלו מאוד דומה.

ואם להיות יותר ספציפי, Chevy, אתה עושה כאן עבודת קודש ועוזר להרבה אנשים, אבל אם אתה נותן הצעה תן הסבר בכמה מילים למה דווקא עליה אתה ממליץ. אני לא הראשון ששואל על הבדלים בין vostro למחשב אחר.

הווסטרו זה הכי - אחי .

אם יש אופציה לווסטרו סידרה 3K אין צורך באחרים .

פורסם

בוא נעזוב רגע יתרונות של איכות בניה, מסך מט/מבריק וכו'

מבחינת מפרט נתו למשחקים, המחשב החזק ביותר בתקציב שלך כרגע בארץ הוא כנראה

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=V3560-5002&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

זה במקרה גם הווסטרו 3560, שלטעמי תמיד יהיה טוב מכל נייד מסדרה ביתית כמו האינספיירון.

יש לו כרטיס מסך לא חזק כמו של מחשב נייח, אבל הוא כן יאפשר לך לשחק ברמה סבירה, ואפילו טובה יחסית לנייד

פורסם
  • מחבר

בוא נעזוב רגע יתרונות של איכות בניה, מסך מט/מבריק וכו'

מבחינת מפרט נתו למשחקים, המחשב החזק ביותר בתקציב שלך כרגע בארץ הוא כנראה

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=V3560-5002&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

זה במקרה גם הווסטרו 3560, שלטעמי תמיד יהיה טוב מכל נייד מסדרה ביתית כמו האינספיירון.

יש לו כרטיס מסך לא חזק כמו של מחשב נייח, אבל הוא כן יאפשר לך לשחק ברמה סבירה, ואפילו טובה יחסית לנייד

אבל למה הוא יותר טוב מה inspiron? אני רואה בדיוק אותו כ.מ כאשר ה inspiron עם מפרט כזה שחוץ ממהירות הדיסק, משתווה או טוב יותר מהווסטרו.

אני מקבל את הרושם שהווסטרו טוב יותר, מהפורום כאן, אבל תכלס כשהתייעצתי עם נציג באיזו חנות, לא ידעתי להגיד לו למה אני חושב שהווסטרו עדיף והבנתי שאני לא סגור על זה..

פורסם

יתרונות ל-Vostro:

- איכות בנייה סמי-עסקית יותר טובה.

- מסך מט.

- דיסק קשיח 7200RPM.

- כרטיס הרחבה Express Card 34mm.

- חיבור פנימי ל- mSATA SSD (זה לא SSD סטנדרטי, אלא קטן יותר), כך שבפועל ניתן שיהיו במחשב 2 דיסקים קשיחים.

- כרטיס רשת Gigabit.

פורסם

במה האינספיירון טוב מהווסטרו לדעתך?

גם אם הם שווים לגמרי בעיניך, יש שיקול של מחיר - יש ביניהם הפרש מחיר של 7 אחוזים (כ-300 שח), עוד פקטור.

נ.ב.

ל-vostro יש חיבור eSata שלא קיים ב-Inspiron. זה לא צריך להפריע לך, אבל זה עוד הבדל.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לשניכם, נראה לי שאלך על הווסטרו.

Keep up the good work :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים