עבור לתוכן

זקוק לייעוץ עבור מחשב לצורך משחקים וגלישה בתקציב של 4,000 שקלים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם :)

* גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15.

* משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI

* גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB

* כונן CD/DVD? צורב? רצוי DVD בעל יכולת צריבה.

* כונן Bluray? לא כ"כ קריטי.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמובן שאשמח לקבל אחריות מסודרת לשלוש שנים לא חייב בינלאומית.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש ניסיון בLenovo אבל אשמח להתנסות גם ב DELL

מה שחשוב זה איכות הבנייה, מקלדת לא צפופה מדי, שלא יתחמם בצורה מוגזמת .

פורסם

כטריס מסך - הרבה פחות טוב למשחקים.

מעבד I7 "דור 2" - לא קריטי לשימושים שציינת.

פורסם
  • מחבר

כטריס מסך - הרבה פחות טוב למשחקים.

מעבד I7 "דור 2" - לא קריטי לשימושים שציינת.

הנייד שציינת למעלה מבחינת ביצועים והרצת משחקים כמו פרוטוטייפ 2 ו gta iv?

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד חוות דעת לפני קניה

פורסם
  • מחבר

בסרטון של הג'יטיאיי הכרטיס שמוצג הוא בעל 2ג'יגה זיכרון לעמות ג'יגה זיכרון בנייד שהמלצת עליו...

פורסם

זה לא קריטי בכלל, במיוחד שאתה משחק על המסך של המחשב נייד ברזולוציה 1366x768 בלבד.

פורסם

איך הvostro 3560 לעומת inspiron 5520?

ה5520 הרבה יותר מעוצב יפה מה3560...

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-dell-inspirion-5520-156-3210m-win-silver-p-13730?language=he

עכשיו שאני רואה את הדגם שהבאת פה הוא נראה לי יותר טוב מהVOSTRO 3560 שגם אני קיבלתי המלצה עליו (אני מחפש לאותם צרכים כמו שלך באותו תקציב פחות או יותר).

השאלה היא האם יש פה קאץ'? האם הINSPRION עדיף על הVOSTRO.

מקווה לקבל תשובה בזמן הקרוב כי אני עומד לרכוש מחשב בשבוע הקרוב.

פורסם

יתרונות ל-Vostro:

- איכות בנייה סמי-עסקית יותר טובה.

- מסך מט.

- דיסק קשיח 7200RPM.

- כרטיס הרחבה Express Card 34mm.

- חיבור פנימי ל- mSATA SSD (זה לא SSD סטנדרטי, אלא קטן יותר), כך שבפועל ניתן שיהיו במחשב 2 דיסקים קשיחים.

- כרטיס רשת Gigabit.

פורסם
  • מחבר

אני ממש מתלבט... מצד אחד איכות בנייה ודיסק קשיח יותר מהיר... (אין לי צורך בחיבורים שציינת.. לא נראה לי שאשקיע בכרטיס מסך חיצוני או להוסיף דיסק קשיח...) קצת נראה מכוער לעומת ה5520.. דיברתי עם נציג של דל שהמליץ לי גם על ה5520.. אבל עדיין יש משהו במה שאתה אומר.... ממש מתלבט.....

פורסם

סליחה על הבורות אבל המהירות של הדיסק קשיח משפיעה על הרצת ? והחיבור אקספרס הזה נותן אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים