עבור לתוכן

מוד עם מסך של gameboy-אפשרי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים נזכרתי שיושב אצלי game boy advance (לא sp) וחשבתי אולי אפשר לסדר איזה משהו עם המסך שלו.....

חיפשתי הרבה ברשת והגעתי למסקנה שזה ממש ממש ממש מסובך ואפילו גובל בבלתי אפשרי לתכנת את הגיימבוי לצרכי....

אבל!!!!!!!!!!!!!!!!

היום נתקלתי בדבר מדהים שלא ידעתי על קיומו- AV adapter ל-gba, כלומר במקום של המשחק מכניסים adapter שיש בו כניסות AV!!!!!

הנה לינק למוצר: http://www.lik-sang.com/info.php?category=45&products_id=3097&

זאת אומרת שאני יכול לעשות יציאות RCA מהכרטיס מסך שלי כמו לטלויזיה ולחבר את ה-lcd של הגיימבוי כמו dual screen ואז לסדר איזה מוד יפה ככה שהוא ישב לי במארז!!!!!

מה אתם אומרים.... זה יעבוד??????

ועוד משהו, מה לגבי התאורה? למסך אין תאורה פנימית ככה שממש קשה לראות בחושך, למישהו יש רעיון?

ודבר אחרון, האם העובדה שאני עובד כביכול ב-dual screen תגרום לחלוקה ל-2 בעבודה של כרטיס המסך ובכך תגרום האטה משמעותית במסך המחשב?????

פורסם

מה תוכל לעשות איתו?

אתה תראה את המחשב שלך על פיקסלים (בגלל גודל הנקודה הגדול), ברזולוציה של פחות מ400X600,

הרבה פחות.., הרבה הרבה פחות אני משאר, ועוד אתה תראה את המחשב שלך, כמו במסך הרגיל..,

מזה יתן לך?

אני מקווה שאני לא מטעה אותך, זה מה שהבנתי שאתה מתכוון לעשות,

ובקשר לתאורה, אתה יכול לשים לדים מהצדדים של המסך, אבל זה לא יאיר לך כמו תאורה אחורית אמיתית..,

שהיא הכי טובה.., אם אתה מנסה לשים לדים בצדדים תקנה לדים לבנים, הם חזקים וטובים!.. ;)

פורסם

אם תוכל להוציא את המסך מהמכשיר, ותשים אותו במקום יפה במארז, ותארגן dual screen - שהוא יציג נתונים - זה יכול להיות מקורי ומגניב.

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

לאאאאאאאא!!!!

כנראה לא הבנת אותי.....

אני רוצה שמסך הגיימבוי ישב על החלון במארז לדוגמא ועליו אני אשים איזה תוכנה עם מידע על המערכת...

טמפ', מקום פנוי, זיכרון, מעבד, ווינאמפ וכו וכו....

לדעתי זה ממש ממש שווה!!!!

פורסם

ברור שזה ממש שווה,

אבל כל עוד אתה מחבר אותו לכרטיס מסך שלך ולא ליצאה הפרללית שתוכל להעביר לו נתונים,

לא נראה לי שאתה יכול להציג עם תוכנות, אולי יש ואני לא מכיר, תוכנות ששולטות על היציאת TV-OUT

של הכרטיס מסך, שתוכל לקבוע מה יראה על המסך, יכול להיות שיש, אני לא מכיר.., אם יש, אז זה אחלה מוד! ;)

פורסם

אם הכרטיס מסך תומך במסכים מרובים, אז זה ממש לא בעיה, מגדירים בווינדוס שני מסכים, שני דסקטופים שונים - ואחד שמים איזו תוכנה שתופיע על כל המסך (לא חסרות, MBM5 למשל...)

פורסם

ואפשרי שאותה תוכנה כגון MBM5 תפעל על רזולוציה שמתאימה למסך?

כי המסך קטן.. ::)

פורסם
  • מחבר

זה יהיה ממש מגניב, מה עם תאורה? לד לבן בכל צד יספיק??,

והאם זה יפגע בבימועי כרטיס המסך על המסך הגדול?

פורסם

יש פתרון תאורה מדהים למדי לגיימבוי בשם - Afterburner.

למיטב זכרוני פתחתי על זה תראד לפני קרוב ל 8 חודשים, אבל בכל מקרה - הנה הלינק ליצרנית הערכה המאפשרת לעשות מודינג למסך ולהוסיף תאורה אחורית...

אגב.. הסיבה המרכזית ש נינטנדו הוציאו את גרסת ה SP היא בגלל ההצלחה של המודינג הספציפי הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים