עבור לתוכן

כמה שווה?

Featured Replies

פורסם

מעבד E6600, לוח אינטל 965LT, כרטיס מסך 7600GS OC, כונן קשיח SAMSUNG 160GB, מארז וספק ג'נריים מהרמה הכי גבוהה שאפשר לקבל מג'נרי. מסך 22" chimei

פורסם

מדובר על חומרה שכולה ללא אחריות. המעבד סביר המסך בסיסי ונמצא כבר אחרי אמצע תוחלת החיים שלו. כל השאר די על הפנים.

הייתי לוקח מה שהיו נותנים לי. אם אתה מצליח לקבל על כל הסיפור 500 ש"ח תהיה מבסוט.

פורסם
  • מחבר

המסך לאחר מחצית תוחלת החיים שלו? למה אתה מתכוון?

פורסם

אתה מאיזור הצפון? אני מחפש לקנות משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

כן, מהצפון.

השאלה בכמה. כי התגובה של yz101 לא קשורה בכלל. מה גם שהמסך שלי דיי חדש באחריות עדיין.

פורסם

כמה לדעתך זה שווה ולמה?

אישית, לדעתי זה שווה 0 - אין בזה שום דבר מעניין.

פורסם

כן, מהצפון.

השאלה בכמה. כי התגובה של yz101 לא קשורה בכלל. מה גם שהמסך שלי דיי חדש באחריות עדיין.

אני דווקא די מסכים איתו. 300 ש"ח לא כולל מסך, ואני די בטוח שזו ההצעה הטובה ביותר שתקבל.

פורסם
  • מחבר

במחיר הזה אני מעדיף שלא למכור. המעבד מספק אותי, זיכרון אני הולך להוסיף עוד מעט, וכרטיס מסך טוב יסחוב את כל המשחקים החדשים בשוק.

כמה לדעתך זה שווה ולמה?

אישית, לדעתי זה שווה 0 - אין בזה שום דבר מעניין.

לא מעניין אז אל תגיב! לא תמיד מוכרים משהו מעניין! לפעמים מוכרים משהו שמספק את הקונה הפוטנציאלי.

יש פה בפורום תגובות הזוייות! :kopfpatsch:

פורסם

שאלת כמה שווה, קיבלת תגובות. לא לטעמך התגובות - בעיה שלך.

באמת מצטער שהפרעתי לך. שכחתי לרגע שמינו אותך לשופט תגובות בפורום ושאני צריך לבקש אישור ממך לפני שאני מגיב. מה לעשות, לא כולנו עושים 100$ בחודש ככה סתם דרך האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

א.מה הקשר בין הכסף שאני עושה דרך האינטרנט לזה לתראד הזה?

ב.תגובה עניינית תתקבל בברכה.

ג.אינני שופט, פשוט לא נעים לקבל תגובות בצורת FXP.

פורסם

המחשב הזה בן 6 שנים.

השילוש הכי בסיסי היום עם מאיץ גרפי מובנה יהיה הרבה טוב יותר ממנו.

300-350 נשמע לי די הוגן.

פורסם
  • מחבר

איזה מאיץ גרפי מובנה, יהיה מהיר יותר מה 7600GS שלי?

עריכה:

אשמח לראות השוואה כלשהי.

פורסם
  • מחבר

אם כך, לא כדאי לי למכור את המחשב הזה. ככל הנראה אשאר עם המסך הזה, ואשדרג כרטיס מסך וזיכרון בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים