פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מזה משנה על איזה סידי אתה עושה את זה?!? ואם אתה רוצה לבדוק, תחבר רק את המולקס, בלי הכבל IDE, ככה הצורב יקבל חשמל.., אבל אם הרסת הלחמת פנמיות בסידי אתה יכול לקצר, ויכול להגרם נזק לספק, בדרך כלל לא אמור להגרם נזק, אבל אני לא רוצה להגיד שלא יכול, כי קרו מקרים, והמחשב יכול להשרף מקצר בספק.. :-\ אבל אתה יכול לנסות, בספק של 95% שלא יקרה כלום, נראה לי.. :
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מבחינה טכנית זה די קל ליצור עוד מתג בשביל כפתור הכיבוי/ריסטכמו שאמרת, לסידי/צורב זה יותר מסובך. צריך למצוא את החיבורים של המתג, להלחים (ובשביל זה צריך יד עדינה או שהלך הכונן) את החוטים ולחבר מתג (רצוי לחיצה) לחוטים המולחמים.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אם אני לא טועה ניתן לכתוב תוכנה שמזהה נתונים מהחיבור הפרללי.אתה יכל לסגור עם מתג כמה חיבורים ( צריך לראות נתונים על חיבור פרללי ) והתוכנה מזהה את זה ופותחת לך מה שאתה רוצה.כך למעשה אתה יכל לעשות הכל.כפתור שמפעיל לך את ה WinAmp למשל ( סתם דוגמא )אם היה לי חיבור פרללי או סריאלי ( COM או LPT ) במחשב הייתי מכין.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אם אני לא טועה ניתן לכתוב תוכנה שמזהה נתונים מהחיבור הפרללי. אתה יכל לסגור עם מתג כמה חיבורים ( צריך לראות נתונים על חיבור פרללי ) והתוכנה מזהה את זה ופותחת לך מה שאתה רוצה. כך למעשה אתה יכל לעשות הכל. כפתור שמפעיל לך את ה WinAmp למשל ( סתם דוגמא ) אם היה לי חיבור פרללי או סריאלי ( COM או LPT ) במחשב הייתי מכין. אין לך את החיבורים האלה במחשב? זה 486? : או שהתכוונת אם היה לי חיבור פנוי.. ;D
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר תראו זה דייי מסובך עם הסידי וזה אז אולי יש איכשהו לעשות שאני מחבר תמתג למולקס שמחובר לסידי ואני פשוט מדליק וזה ידליק תסידי ואם כן איך...
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אין לך את החיבורים האלה במחשב? זה 486? : או שהתכוונת אם היה לי חיבור פנוי.. ;D התכוונתי שאין לי LPT או COM יש לי Abit IT7-Max2
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אתה רוצה לשים מפסק לחיבור חשמל של הסידי? הכוונה לכבות אותו ולהדליק אותו לגמרי בזמן שהמחשב פועל? חבל לך על הזמן, המחשב לא יזהה לך את הסידי בזמן שבמחשב פועל, אתה צריך שלסידירום יהיה חשמל כל הזמן מפתיחת המחשב עד לסגירתו, אם אתה מדליק אותו מכובה, שהמפסק מכובה, ואתה מרים את הפסק שהוא ידלק בזמן שהמחשב פועל אז כמו שזכור לי, המחשב לא יזהה לך את הסידי, אתה תצטרךף לעשות ריסט.. : עריכה: -------- אולי אני מתבלבל LPT זאת לא היציאה של המדפסת? COM זאת לא יצאה טורית כזאתי מהמחשב.. ??? אם כן?, איך יכול להיות שאין כאלה דברים בלוח? הם חייבים להופיע בכל לוח.. אני בטוח לא מבין אותך נכון.. :-[
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים למען האמת מדובר בפתרון פשוט למדי - פשוט ממתגים מחדש את הכפתורים הרצויים כך שיתחברו בחיבור מקבילי גם למתג החדש.אולי הפתרון הפשוט ביותר, אך הפחות אלגנטי ביחס למערכת שמתקשרת עם תוכנה.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים עריכה: -------- אולי אני מתבלבל LPT זאת לא היציאה של המדפסת? COM זאת לא יצאה טורית כזאתי מהמחשב.. ??? אם כן?, איך יכול להיות שאין כאלה דברים בלוח? הם חייבים להופיע בכל לוח.. אני בטוח לא מבין אותך נכון.. :-[ כמו שכבר אמרתי יש לי IT7-Max2
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר אז אולי יש לכם רעיון שיהיה קל שבמקום שאני יצטרך לשנות וזה נגיד כזה של בקרה שיפתח דברים אז השאלות הם:1.איזה דברים הוא יפתח?2. איך בדיוק עושים את הרעיון שנתתם באחד
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים 1. אתה צריך לשוב, זה מוד שלך, זה למה שנוח שלך וליופי שאתה אוהב.. :. 2. לא הבנתי. 3. מה דעתך על 2 (בדיחה ממורה למתמטיקה.. ;D).
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר 1. אתה צריך לשוב, זה מוד שלך, זה למה שנוח שלך וליופי שאתה אוהב.. :. 2. לא הבנתי. 3. מה דעתך על 2 (בדיחה ממורה למתמטיקה.. ;D). השאלה הייתה נגיד ונתת רעיון במספר אחד אז איך מבצעים אותו
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים I've never heard of such a dumb mod to do.. and I'm even trying to ignore your hebrew typing mustakes.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אה הבנתי.., אז תיתן לפחות רעיונות לפיתוח, ואנחנו ננסה לעזור לך למצוא דרך טובה ויפה.. :
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים הצעה שלי אם אתה מתעצל להתכופף למחשב תרים אותו פשוט למעלה רוב הסיכויים שהידיים הלא מקצועיות שלך יעשו רק נזק במקום טוב וחבל אל תיתן לעצלנות להרוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.