פורסם 2004 בינואר 1321 שנים תראו אני יפרט עכשיו:אני רוצה להכין מוד של כמו פאן באס יענו מתגיד שזה יפעל כך-מתג1-פותח את המחשבמתג2-עושה ריסטמתג3-פותח סידימתג4- פותח צורבמתג5- פה אין לי מושג ורעיונות יתקבלו בברכהעכשיו אני צריך שתתנו לי הסברים איך בדיוק אני בונה הכל ואיך זה יראה ומה אני צריך לעשות במדויק כי אני לא מבין כלכך ואני מת לעשות את זה אז מפורט ומי שיכול אולי תמונות או סרטוטים ותדה רבה לעזורים ומצטער על התרחה
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים רגע שאני אבין....1) אין לך כפתור שמדליק/מכבה את המחשב2) אין לך כפתור שעושה ריסט3) אין לך כפתור שפותח את הסידי4) אין לך כפתור שפותח את הצורב...צודק?אני יודע שאני טועה.... אבל אתה מטומטם? לא, נכון? אז מאיפה הרעיון הדבילי שלך?איזה קיצורי דרך אתה צריך כשכל הכפתורים האלה נמצאים לך מול הפרצוף?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר רגע שאני אבין....1) אין לך כפתור שמדליק/מכבה את המחשב2) אין לך כפתור שעושה ריסט3) אין לך כפתור שפותח את הסידי4) אין לך כפתור שפותח את הצורב...צודק?אני יודע שאני טועה.... אבל אתה מטומטם? לא, נכון? אז מאיפה הרעיון הדבילי שלך?איזה קיצורי דרך אתה צריך כשכל הכפתורים האלה נמצאים לך מול הפרצוף?דייי מניאק.תראה למה אני רוצה:1. יופי2. זה יותר הוח שכולם אחד לעד השני ואתה רק מעלה מתג וזה נפתח זה מגניב כזה
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים יופי תלוי באיכות הביצוע שלךוכל עוד המחשב שלך נמצא לידך, אתה לא צריך מתגים כאלהאבל אם אתה מתעקש (אני בטוח שתבין שזה רעיון טפשי כשתתחיל לעבוד), בעיקרון אתה צריך להעתיק את המתגים ללוח כלשהו שאתה בוחר.זה מסובך הרבה יותר בכוננים האופטיים שם תצטרך לבצע הלחמות לחוטים (אחרי שתגלה בכלל איפה החיבורים של המתג).שאלה קטנה, איפה אתה מתכנן לשים את הלוח בקרה הזה ומה המרחק בערך שזה יהיה מהמחשב?עריכה----------x-dude, איפה העזרה שאתה הגשת לו? עשה לי טובה (וגם לאחרים בעתיד), אל תטיף לאנשים.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים EranMor, הוא דיבר איתי גם על זה בICQ, שעות צריך להסביר לו איך להעביר מתג למפרץ 5.25", בכל מקרה, המרחק יהיה למפרץ, הוא רוצה לשים את כל הכפתורים על מפרץ אחד של 5.25"..
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר יופי תלוי באיכות הביצוע שלךוכל עוד המחשב שלך נמצא לידך, אתה לא צריך מתגים כאלהאבל אם אתה מתעקש (אני בטוח שתבין שזה רעיון טפשי כשתתחיל לעבוד), בעיקרון אתה צריך להעתיק את המתגים ללוח כלשהו שאתה בוחר.זה מסובך הרבה יותר בכוננים האופטיים שם תצטרך לבצע הלחמות לחוטים (אחרי שתגלה בכלל איפה החיבורים של המתג).שאלה קטנה, איפה אתה מתכנן לשים את הלוח בקרה הזה ומה המרחק בערך שזה יהיה מהמחשב?עריכה----------x-dude, איפה העזרה שאתה הגשת לו? עשה לי טובה (וגם לאחרים בעתיד), אל תטיף לאנשים.תראה אני רוצה לשים את זה קרוב אליי כי המחשב אצלי על השידה אבל למטה זאת אומר יש לו מקום דבר שגורם לי לרדת והכל כדי ללחוץ על כפתור ואני רציתי לשים את זה לפחות על המגירה לעדי או על לוח קטן שישב לעד המסך או שאני ימצא כבר מקום
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים זה רעיון ממש ממש טיפשי , אני לא מבין את זה , אין בזה שום דבר טוב זה סתם סיבוך , צריך לחתוך כבלים בתוך המארז של המתח ולהעביר מתגים - כמו כן כפתורי לחיצה הרבה יותר נוחים ממתגים . תעשה מה שבראש שלך אבל אני חושב שזה ממש ממש טיפשי .
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר זה רעיון ממש ממש טיפשי , אני לא מבין את זה , אין בזה שום דבר טוב זה סתם סיבוך , צריך לחתוך כבלים בתוך המארז של המתח ולהעביר מתגים - כמו כן כפתורי לחיצה הרבה יותר נוחים ממתגים . תעשה מה שבראש שלך אבל אני חושב שזה ממש ממש טיפשי . אבל סופר גואהן אמר שזה קל וחוץ מזה יש לי כבלים מהמחשב הישן של אחותי
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני דווקא מבין אותוהוא צריך להתקופףףףףףףףף בשביל ללחוץ על הכפטוראתם יודעים מה זה?אני רוצה לראות את הבן אדם כאן בפורום שהיה מסוגל לעשות דבר כזה מסובךוכל זה בשביל להדליק את המחשב....
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר אני דווקא מבין אותוהוא צריך להתקופףףףףףףףף בשביל ללחוץ על הכפטוראתם יודעים מה זה?אני רוצה לראות את הבן אדם כאן בפורום שהיה מסוגל לעשות דבר כזה מסובךוכל זה בשביל להדליק את המחשב....חחחחחח אהבתי!!!!אבל לא על זה מדובר אלא על יופי שאחד איך שזה נראה והקטע שהמתג הוא הכפתור
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני לא רואה בזה משהו רעגם אם זה נשמע לא שימושי למישהו אחדלשני זה כן שימושיוזה כל היופי במודינג, שכל אחד מתאים למה שנוח לוואני חושב שכל רעיון הוא רעיון טוב כל עוד זה שימושי ונוח למשתמשאז אנשים, אם תגידו שזה אידיוטי ואפשר לוותר על זהאתם לא תומכים בשינויים ובמודינגרק מי שיש לו רעיון איך לעשות את זה שיעזור כמו גבר
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני לא מבין מה הקטע שלכםאם אתם לא יודעים אל תגיבוואל תרחיקו ותרדו על הבן אדם.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אבל סופר גואהן אמר שזה קל וחוץ מזה יש לי כבלים מהמחשב הישן של אחותי זה באמת קל! תגידו לי אתם אם זה לא קל, לוקחים את הכבל עם המתג שיש עכשיו, חותכים קרוב למתג, לוקחים מתג אחר, או את אותו מתג, שמים אותו במפרץ של ה 5.25", אחר כך מחברים את החוטים שחתכנו למתג במפרץ, וזהו! ככה עושים את המתג של ההדלקה, של הסידירום והצורב, זה ניהיה יותר מסובך, כי צריך לפתוח אותם לראות לאיפה המתג מתחבר, להלחים להלחמות של המתג חוטים, ולהלחים לחוטים מתג.. פשוט כמו כבל מאריך.., זה פשוט מאוד לעשות לכפתור הדלקה של המחשב וגם לריסט (שאגב הריסט, זה אותה עבודה כמו הכפתור הדלקה..), זה לא שימושי, וזה פשוט.., לא? :
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר זה באמת קל! תגידו לי אתם אם זה לא קל, לוקחים את הכבל עם המתג שיש עכשיו, חותכים קרוב למתג, לוקחים מתג אחר, או את אותו מתג, שמים אותו במפרץ של ה 5.25", אחר כך מחברים את החוטים שחתכנו למתג במפרץ, וזהו! ככה עושים את המתג של ההדלקה, של הסידירום והצורב, זה ניהיה יותר מסובך, כי צריך לפתוח אותם לראות לאיפה המתג מתחבר, להלחים להלחמות של המתג חוטים, ולהלחים לחוטים מתג.. פשוט כמו כבל מאריך.., זה פשוט מאוד לעשות לכפתור הדלקה של המחשב וגם לריסט (שאגב הריסט, זה אותה עבודה כמו הכפתור הדלקה..), זה לא שימושי, וזה פשוט.., לא? : ותגיד אם יש לי סידי אחר אז אני יכול להלחים עליו ולא בסידי עכשיו ואיך שהוא רק לחבר שיעבוד על הסידי עכשיו כי אני לא רוצה להלחים אליו אני מפחד שיקרה לו משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.