עבור לתוכן

תמיכה| קצב העברה איטי בין מחשב לדיסקאונקי

Featured Replies

פורסם

מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם..

עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט..

יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה..

אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה

תודה לעוזרים

פורסם

מעקב

פורסם

שים לב שהמהירות של USB3 תורגש היא רק אם שני הצדדים תומכים USB3, אחרת זה יעבוד לפי התקן הנמוך יותר.

לגבי ה-DOK, תנסה להעביר ל-DOK ממחשב אחר ותראה אם המהירות נשארת אותו דבר, דרך אגב, מהי המהירות לשניה?

פורסם

אתה מחבר לכניסה usb3?

על איזה דיסק און קיי מדובר?

התקנת דרייברים לusb3?

Sent from my GT-I9100

פורסם

מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם..

עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט..

יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה..

אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה

תודה לעוזרים

כונן קשיח חיצוני מעביר במקרה הטוב 50MB לשניה. (ב-USB3.0, כי ב-2.0 הוא מעביר רק 20MB)

כונני DOK לרוב איטיים מזה.

פורסם
  • מחבר

שים לב שהמהירות של USB3 תורגש היא רק אם שני הצדדים תומכים USB3, אחרת זה יעבוד לפי התקן הנמוך יותר.

לגבי ה-DOK, תנסה להעביר ל-DOK ממחשב אחר ותראה אם המהירות נשארת אותו דבר, דרך אגב, מהי המהירות לשניה?

שני הצצדים תומכים המחשב שלי רק בן שנה ... אני מתכוון שזה לא תמיד היה ככה פשוט אני לא יודע מה מעמיס לי על המחשב שזה כל כך איטי הבעייה היא במחשב אני בספק אם היא ב התקן החיצוני

אתה מחבר לכניסה usb3?

על איזה דיסק און קיי מדובר?

התקנת דרייברים לusb3?

Sent from my GT-I9100

הב עייה היא לא ב USB3 היא במחשב והוא מעביר איטי לכל כונן שאני מחשב אליו בן אם זה USB3 או USB2

פורסם

ניסית לחבר את ה-DOK לפורטים אחרים של USB במחשב ולבדוק שוב?

תנסה לעשות את הבדיקה גם ב-safe mode.

עוד כמה דברים שאפשר לנסות, תבדוק את הגדרות היצרן (קריאה/כתיבה) של ה-DOC ותראה אם הוא בכלל יודע להגיע למהירויות שאתה רוצה.

בנוסף אפשר לשפר את הביצועים שלו ע"י מציאתו במנהל ההתקנים,דאבל קליק עליו, Policy ותבחר באפשרות better performance.

פורסם
  • מחבר

ניסית לחבר את ה-DOK לפורטים אחרים של USB במחשב ולבדוק שוב?

תנסה לעשות את הבדיקה גם ב-safe mode.

עוד כמה דברים שאפשר לנסות, תבדוק את הגדרות היצרן (קריאה/כתיבה) של ה-DOC ותראה אם הוא בכלל יודע להגיע למהירויות שאתה רוצה.

בנוסף אפשר לשפר את הביצועים שלו ע"י מציאתו במנהל ההתקנים,דאבל קליק עליו, Policy ותבחר באפשרות better performance.

ניסיתי מכל הפורטים במחשב והתוצאה זהה..

אני חוזר זה לא תמיד היה ככה..

ומזה safe mode?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים