עבור לתוכן

OC למעבד I7 3770K , צריך מדריך ועצות מכם

Featured Replies

פורסם

זה המפרט של המחשב:

I7 3770K מעבד

|

לוח אם ASUS P8Z77-V

|

זכרונות G.SKILL ARES 1600 mhz - 16GB

|

מאוורר למעבד NH-D14

|

כרטיס מסך Gigabyte Ati Radeon HD5870 (כרטיס שיש לי מלפני כשנתיים-שלוש כשהוא רק יצא)

|

3 מאווררים גדולים על המארז, 2 מקדימה 1 מאחורה (לא שזה כזה חשוב) .

ספק כוח 500W של CORSAIR

--------------------------------------------------------------

בכל אופן, כשאני משחק בBattlefield 3 על הגדרות ULTRA הכי גבוהות עם MOTION BLUR יש קצת TEARING לפעמים פעם בבבבב.. (תקיעות לפחות משניה אבל עדין תקיעות)

|

מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. יש דרך כלשהי בעזרת O.C ?

|

וגם בלי קשר למשחק הייתי רוצה שתתנו לי המלצות + הסבר אם אפשר איפה להכנס בהגדרות בBIOS בשביל להוציא את המקסימום מהמחשב הזה בשביל משחקים...

|

---------------

עוד משהו, יש את התוכנה של AI SUITE II של ASUS שזה ממשק שדרכו אפשר לשלוט על המעבד והכל...

אז לחצתי כל כפתור FAST בתוך TURBO-V EVO וזה הפך את מהירות המעבד ל4.2 .

|

במצב רגיל המעבד רץ במהירות של 1600 כשהוא לא מתאמץ, ואם להגיד את האמת אני לא אוהב את זה.. יש דרך לעשות שהוא ירוץ בלא מאמץ במהירות הנורמלית שלו? (שהיא 3.5GHZ, של המעבד עצמו)

תודה לעונים ולעוזרים.. !

פורסם

1. לא ממש זה עניין של דרייבר והכרטיס OC לא יפתור את זה..

2. מה זה להוציא את הMAX אתה רוצה לבצע OC ? אז תתחיל להתעניין לקרוא בעניין.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל גם הקטע הוא שהמעבד רץ במצב נורמלי על 1600 MHZ.. יש אפשרות שהוא ירוץ על 3.5 במצב נורמלי (לא במאמץ) קבוע?

פורסם

אלה הגדרות צריכת החשמל בביוס,עד כמה שזכור לי מדובר באופציה C1E וישנה עוד אופציה (ברח לי השם...)

בכל מקרה,נסה לבטל אותן.

פורסם

השם של האופציה השנייה הוא EIST או SpeedStep אם תבטל את שניהם התדר לא אמור לרדת למטה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ביטלתי את הC1E ואת הSPEEDSTEP ועדין זה על מצב חסכון של 1600 MHZ..

מה לא בסדר? :|

|

|

ועוד משהו, האם ספק הכוח הזה יספיק לי למערך CROSSFIRE של HD5870 ?

|

|

Corsair GS 500W Active PFC 14cm Fan

זה מה שיש לי כרגע.. לינק לKSP:

|

http://ksp.co.il/?uin=14026

פורסם

לא יספיק.

בקשר לפונקציות החיסכון בחשמל,חכה שמישהוא שיש לו את המעבד יגיב.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כמה צריך וואט צריך בשביל CROSSFIRE ?

פורסם

600W אמור להספיק על פי AMD.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך לגבי ספק הכוח :)

|

ד"א, יש לי מאווררים במארז של CORSAIR שאמורים להגיע עד למהירות של 2350 RPM עפ"י מה שרשום על האריזה שלהם... (ואני אומר את זה בביטחון כי יש מאווררים שלהם שרשום שהמהירות המירבית 1450 / 1100 RPM).

לינק לאוורר:

http://ksp.co.il/?uin=16021

|

עכשיו, לפי תוכנת השליטה על המאווררים של ASUS שהיא FAN XPERT2, כשאני שם את המאווררים על רמת המהירות הכי גבוה הם מגיעים רק לסביבות ה1700+ RPM.

|

האם זה איכשהו קשור לרמת הכוח של הספק? אולי אי אפשר יותר בגלל הכוח של הספק כרגע? (500W) ? או שבכלל התוכנה מזייפת בנתונים? (מה שלא נראה לי כי בBIOS זה גם מופיע על סביבות 1700+)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוקי אז ביטלתי את הC1E ואת הSPEEDSTEP ועדין זה על מצב חסכון של 1600 MHZ..

מה לא בסדר? :|

אתה בטוח ששמרת את ההגדרות החדשות בביוס לפני שיצאת? 2 האופציות הנ"ל מבטלות בוודאות את הורדת התדר ונועלות אותו על התדר המקסימלי. לא מצאת הגדרה שנקראת EIST?

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך לגבי ספק הכוח :)

|

ד"א, יש לי מאווררים במארז של CORSAIR שאמורים להגיע עד למהירות של 2350 RPM עפ"י מה שרשום על האריזה שלהם... (ואני אומר את זה בביטחון כי יש מאווררים שלהם שרשום שהמהירות המירבית 1450 / 1100 RPM).

לינק לאוורר:

http://ksp.co.il/?uin=16021

|

עכשיו, לפי תוכנת השליטה על המאווררים של ASUS שהיא FAN XPERT2, כשאני שם את המאווררים על רמת המהירות הכי גבוה הם מגיעים רק לסביבות ה1700+ RPM.

|

האם זה איכשהו קשור לרמת הכוח של הספק? אולי אי אפשר יותר בגלל הכוח של הספק כרגע? (500W) ? או שבכלל התוכנה מזייפת בנתונים? (מה שלא נראה לי כי בBIOS זה גם מופיע על סביבות 1700+)

Dark תודה על ההיענות אבל מצב המעבד זה פחות לחוץ לי.. מה שיותר לחוץ לי זה מה ששאלתי בציטוט פה למעלה.. אם תוכל לענות על זה אודה לך מקרב לב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים