עבור לתוכן

2600k עם קירור מים. המלצות וחוות דעת

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד 2600K עם קירור STOCK, החלתתי בזמן האחרון שאני רוצה להצמיד לו קירור מים (H100 או H80 CORSAIR) ובאתי לכאן לשאול כמה שאלות:

1.H80 או H100 מה עדיף מבחינת כסף\ביצועים

2.איזה מאוורר מומלץ להשיג לקירור (אם בכלל)

3.אני יודע שלעשות OC למעבד הזה יחסית קל (פשות לשנות מכפלה), אבל אני יודע שגם צריך לשחק עם הVCORE כדי לשיג ביצועים מהירים יותר ויציבות במהירויות האלה (אני מכוון ל4.8 או 5 שלפי מה שהבנתי זה בר השגה עם הקירורים וגם לא מאוד מסוכן)

4. אם לדעתכם המנוסת התדרים שאני רוצה גבוהים מדיי (אני משתמש במעבד בדברים מאמצים דיי הרבה) מה כן הייתם ממליצים

5.OC לRAM שווה ואם כן איך למה וכמה? ואם לא אז גם למה

המפרט שלי הוא:

2600K

16GB RAM

GTX570

Asrock Z68 Extreme 4

Corsair 800D

Enermax pro82+ 625W

פורסם

1. שניהם משתלמים ביחד למחיר, קח בחשבון שNOCTUA D14 הוא באותו רמה כמו הH100+-..

2. ^^

3. ?

4. 4.5+ עם המעבדים האלה זה אפשרי..

5. לא שווה להתעסק עם זה יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה קירור מאסיבי של אוויר כי זה יפריע לי בעין ואני בטוח שיום אחד אני אצתרך להגיע למשהו על הלוח אם מתחת לזה ואקלל את היום שקניתי כזה דבר גדול ויש לי מארז ענק אז זה יהיה עוד יותר מתסכל שאני לא יכול להגיע למשהו, ב3 התכוונתי מה כבר יכול להחשב כבר יותר מדי מבחינת הוולטים

פורסם

סביר שלפני כן עוד תגיע למצב שאתה מקלל את היום בו החלטת לקנות קירור מים, עקב צורכי תחזוקה שוטפת.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני קונה קירור מים רק של CORSAIR כי לפי מה שהבנתי זה מערכת סגורה מאוד אמינה וצורכת 0 תחזוק

פורסם

תחזוקה שוטפת ? שום קירור מים גם לא יעודי לא דורש תחזוקה שוטפת ברמה קיצונית, ואפילו להפך, התחזוקה מינימליסטית ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים