פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים יש לי מעבד 2600K עם קירור STOCK, החלתתי בזמן האחרון שאני רוצה להצמיד לו קירור מים (H100 או H80 CORSAIR) ובאתי לכאן לשאול כמה שאלות:1.H80 או H100 מה עדיף מבחינת כסף\ביצועים 2.איזה מאוורר מומלץ להשיג לקירור (אם בכלל)3.אני יודע שלעשות OC למעבד הזה יחסית קל (פשות לשנות מכפלה), אבל אני יודע שגם צריך לשחק עם הVCORE כדי לשיג ביצועים מהירים יותר ויציבות במהירויות האלה (אני מכוון ל4.8 או 5 שלפי מה שהבנתי זה בר השגה עם הקירורים וגם לא מאוד מסוכן)4. אם לדעתכם המנוסת התדרים שאני רוצה גבוהים מדיי (אני משתמש במעבד בדברים מאמצים דיי הרבה) מה כן הייתם ממליצים5.OC לRAM שווה ואם כן איך למה וכמה? ואם לא אז גם למההמפרט שלי הוא:2600K16GB RAMGTX570Asrock Z68 Extreme 4Corsair 800DEnermax pro82+ 625W
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים 1. שניהם משתלמים ביחד למחיר, קח בחשבון שNOCTUA D14 הוא באותו רמה כמו הH100+-..2. ^^3. ?4. 4.5+ עם המעבדים האלה זה אפשרי..5. לא שווה להתעסק עם זה יותר מדי..
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים מחבר אני לא רוצה קירור מאסיבי של אוויר כי זה יפריע לי בעין ואני בטוח שיום אחד אני אצתרך להגיע למשהו על הלוח אם מתחת לזה ואקלל את היום שקניתי כזה דבר גדול ויש לי מארז ענק אז זה יהיה עוד יותר מתסכל שאני לא יכול להגיע למשהו, ב3 התכוונתי מה כבר יכול להחשב כבר יותר מדי מבחינת הוולטים
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים סביר שלפני כן עוד תגיע למצב שאתה מקלל את היום בו החלטת לקנות קירור מים, עקב צורכי תחזוקה שוטפת.
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים מחבר בגלל זה אני קונה קירור מים רק של CORSAIR כי לפי מה שהבנתי זה מערכת סגורה מאוד אמינה וצורכת 0 תחזוק
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים תחזוקה שוטפת ? שום קירור מים גם לא יעודי לא דורש תחזוקה שוטפת ברמה קיצונית, ואפילו להפך, התחזוקה מינימליסטית ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.