פורסם 2004 בינואר 1321 שנים עשיתי לו אוברקלוק ונתקעתי בזה כדאי להוסיף קצת מתח שאוכל להוסיף עוד קצת ולשפר או להפסיק ולהנות עם מה שיש
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אין צורך בינתיים להוסיף מתח. מה שהגעת זה יפה מאוד (יותר ממהירויות של PRO!)
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר אני משחק במשחק יש לי fps טוב אבל מדי פעם אני מרגיש תקיעות קטנות כאלה שכמעט לא רואים כדי להוריד קצת שמתי בהתחלה על 420 אבל היו ניצוצות כאלה בaquamark וב410 לא היה חשבתי זה טוב כדאי להוריד?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים יש לו ocz 512X2=1 gb מכובד ביתר : אולי בגלל שצריך להעלות את המתח יש תקיעות במשחקים? אולי לא, זה לא התחום שלי
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים RK , לא נכון , הליבה נמצאת על יותר מדי OC וזה גורם לכרטיס לעשות תקיעות , גם ככה זה אצלי , הכרטיס מחזיק ממש יפה אוברקלוקינג גבוהה מאוד(!) אתם תבינו אם תסתכלו במפרט שלי , אבל ב350MHZ לליבה כבר יש לי תקיעות...340MHZ הוא בסדר גמור , לא ראיתי מישהו שהגיעה כל כך גבוהה עם כרטיס כמו שלי...תופעות לוואי שעושה OC גבוהה מדי לזיכרונות זה ריצודים ארטיפקטים וכל מיני דברים , לפעמים זה גם יכול לתקוע את הכרטיס לגמרי ומתי שיש את התקיעה תראה מלא מלא מלא ניצוצוץ קטנים כאלו! זה עושה זיכרון... מה שעושה תקיעות קטנות\גדולות במשחקים זה רק הליבה.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים לא נכוןאצלי היה את זה עם הזיכרון (ארטיפקטס, וניצוצות לבנים כאלה)ברגע שהפחתתי קצת אז זה הפסיק
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מה משני המספרים האלה הוא הליבה.?והניצוצות שדיברת עליהם עכשיו...... הזכירו לי את הניצוצות שהיו לי (שלי היו חיצוניים... אבל בכל זאת) ששמתי HS על הכרטיס יעני בלי הצמדה סתם החלטתי לשים ונכבה המחשב בפול ניצוצות עפו לי מהכרטיס, זיקוקים! פגעו לי במארז ונפלו ופגעו בי אבל לא הרגשתי קיצר פחד.זה היה ביום השני שהכרטיס היה בבעלותי.קניתי אותו לפני כמעט שנתיים, הכנסתי אותו לארון לכימעט חצי שנה כי חשבתי שהוא לא עובד ומפחד שפעם הבאה שהוא יגע לי במחשב הוא יפוצץ תרחוב כולו... אחרי חצי שנה קיבלתי אומץ וסתם שיעמום ליראות מה יקרה והכנסתי אותו למחשב.לא יודע למה אבל בכמה לחיצות הראשונות המחשב לא עבד הלכתי לשירותים חזרתי והוא פעם.... כאילו רוח טיפלה בו.זה סתם משהו שהרגשתי שאני צריך לחלוק איתכם
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים זה בדיוק מה שקרה לי עם הספק כוח שלי (antec true power 430)אחראיי 3 שעות מהקניה שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.