עבור לתוכן

הגעתי ל410\330 עם ה9800np שלי כדאי להוסיף מתח שאוכל יותר?

Featured Replies

פורסם

עשיתי לו אוברקלוק ונתקעתי בזה כדאי להוסיף קצת מתח שאוכל להוסיף עוד קצת ולשפר או להפסיק ולהנות עם מה שיש :)

פורסם

אין צורך בינתיים להוסיף מתח. מה שהגעת זה יפה מאוד (יותר ממהירויות של PRO!)

פורסם
  • מחבר

אני משחק במשחק יש לי fps טוב אבל מדי פעם אני מרגיש תקיעות קטנות כאלה שכמעט לא רואים כדי להוריד קצת שמתי בהתחלה על 420 אבל היו ניצוצות כאלה בaquamark וב410 לא היה חשבתי זה טוב כדאי להוריד?

פורסם

כמה זיכרון יש לך?

פורסם
  • מחבר

128

פורסם

התכוונתי כמה זיכרון בכל המחשב...

פורסם

יש לו ocz 512X2=1 gb

פורסם

יש לו ocz 512X2=1 gb

מכובד ביתר ::)

אולי בגלל שצריך להעלות את המתח יש תקיעות במשחקים? אולי לא, זה לא התחום שלי :P

פורסם

הזיכרון (של הכרטיס מסך) נמצא על יותר מידי OC, בגלל זה התקיעות.

פורסם

RK , לא נכון , הליבה נמצאת על יותר מדי OC וזה גורם לכרטיס לעשות תקיעות , גם ככה זה אצלי , הכרטיס מחזיק ממש יפה אוברקלוקינג גבוהה מאוד(!) אתם תבינו אם תסתכלו במפרט שלי , אבל ב350MHZ לליבה כבר יש לי תקיעות...340MHZ הוא בסדר גמור , לא ראיתי מישהו שהגיעה כל כך גבוהה עם כרטיס כמו שלי...

תופעות לוואי שעושה OC גבוהה מדי לזיכרונות זה ריצודים ארטיפקטים וכל מיני דברים , לפעמים זה גם יכול לתקוע את הכרטיס לגמרי ומתי שיש את התקיעה תראה מלא מלא מלא ניצוצוץ קטנים כאלו! זה עושה זיכרון... מה שעושה תקיעות קטנות\גדולות במשחקים זה רק הליבה.

פורסם

לא נכון

אצלי היה את זה עם הזיכרון (ארטיפקטס, וניצוצות לבנים כאלה)

ברגע שהפחתתי קצת אז זה הפסיק

פורסם

מה משני המספרים האלה הוא הליבה.?

והניצוצות שדיברת עליהם עכשיו...... הזכירו לי את הניצוצות שהיו לי (שלי היו חיצוניים... אבל בכל זאת) ששמתי HS על הכרטיס יעני בלי הצמדה סתם החלטתי לשים ונכבה המחשב בפול ניצוצות עפו לי מהכרטיס, זיקוקים! פגעו לי במארז ונפלו ופגעו בי אבל לא הרגשתי קיצר פחד.

זה היה ביום השני שהכרטיס היה בבעלותי.

קניתי אותו לפני כמעט שנתיים, הכנסתי אותו לארון לכימעט חצי שנה כי חשבתי שהוא לא עובד ומפחד שפעם הבאה שהוא יגע לי במחשב הוא יפוצץ תרחוב כולו... אחרי חצי שנה קיבלתי אומץ וסתם שיעמום ליראות מה יקרה והכנסתי אותו למחשב.

לא יודע למה אבל בכמה לחיצות הראשונות המחשב לא עבד הלכתי לשירותים חזרתי והוא פעם.... כאילו רוח טיפלה בו.

זה סתם משהו שהרגשתי שאני צריך לחלוק איתכם

פורסם

זה בדיוק מה שקרה לי עם הספק כוח שלי (antec true power 430)

אחראיי 3 שעות מהקניה שלו

פורסם

באסססססססססססססססההההההההההההההה!!!

רגע.. הוא עובד...?? או שהלך לעולמו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים