עבור לתוכן

מחשב נהיה כבד cpu +ram

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת..

יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל)

תמונות ידברו בעד עצמן!

להוריד רווחים ב co il

http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg

http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg

בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??

פורסם

בזאת אתה מקבל מדליית זהב עבור מקצה ההודעות הכי בלתי ברורות שיש....לא הבנתי כלום ממה שרשמת. אם אתה רוצה עזרה, אז לפחות תשקיע בניסוח של מה שאתה רושם, קשה להבין מה אתה רוצה.

בכל מקרה לפי הכותרת שלך, אפשר להגיד שפרמוט+ניקיון אבק מהמחשב כנראה יעזור לך (בהנחה שבעבר הייתה מרוצה מביצועיו).

פורסם
  • מחבר

חחחח סורי זה קצצת מעצבים..

זה לא פירמוט ולא נקיון זה בטוח זה איך קוראים לזה ריגול או פריצה.. אז נשנה הכל ונתחיל מחדש..

פרצו לי למישתמש במישחק Bаttlefiled 3 זה מה שאחי ומה שאמרו לו שיש לי או וירוס או שפרצו לי ומאז התחיל הבלאגן!

אז שימוש cpu וזכרון מימה שאני חושב נובע מיזה שיש לי ריגול במחשב אז השאלה שלייייייייי איך אני פותר את זהו מסיר הכל! תוכנה משהו? ואגב זה המחשב נהיה עמוס כמו שציינתי עקב זה בטוח ..חח זהל א קשור לאבק ובלה בלה מחשב שלי ברוך ה מטופל כמו אישה [=

אפילו סתם ככה על הדרך ציטוט מאחי..

• לפני 23‏ דקותRoni Malka
    • כבר סידרתי לבד
    • זה השם משתמש שהיה בפרוץ SHOTINDARK111111
    • בכל אופן אין יותר העברת משתמש. כנראה יש לך וירוסים במחשב ומישהו על ידי זה ראה ושינה. כך כולם אומרים שפורצים להם

[*] 368772_100001529233922_2094144540_q.jpg לפני 7‏ דקותחיים מלכה

• מאיפה אתה יודע שזה השם מישתמש שהיה..וזה מה שאני עושה עכשיו בדיקת ורושם בפורומים חושב פרצו לי למחשב

פורסם

בנאדדם אני צריך לקרוא 3 פעמים את ההודעות שלך כדי לפחות להבין משו קטן מיכל זה :nixweiss: ..ועדיין את הרוב אני לא מצליח להבין מה אתה אומר ואיזה סיפור אתה מנסה להעביר דרך פייסבוק ותמונות :s05:

אז הדבר הקטן שכן הבנתי הוא שיש לך וירוס שגוזל משאבי מערכת...אתה צריך אנטי וירוס. אם יש לך אחד תריץ סריקה, אם אין תוריד תקנה אחד...או שאתה יכול להריץ סריקה חינם דרך האתר של ESET שהוא אנטי ממש טוב (לי אין אנטי וירוס ואני משתמש בו פעם בכמה חודשים):

http://www.eset.com/us/online-scanner/

מעבר לזה כמו שכבר אמרתי, פירמוט והתקנה וינדוס חדש היא נשק יום הדין נגד כל וירוס/פריצה ומה שלא יהיה..ככה שאני ממליץ לך על זה בכל מקרה כי זה בטוח יעשה את המחשב מהיר ונקי כל עוד הוא "שמור כמו אישה" מבחינת ניקיון :la:

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחח אתה מצחיק מצחיק מה אתה לא מבין ..שניה אני הקרא לעורך דין שלי שיסביר לך אולי תבין!

אולי בשני מילים תבין פרצו לי למחשב בעצם כמה מילים זה 3? או משפטים? הבנתם? מה בסהכ אני אני רוצה לקבל עזרה :xyxthumbs:

ושואל איך אני מעיף מהמחשב את זה שפרץ לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נירשם על ידי עורך דין של חיים (: הבנת?

נ.ב אין לי כוח לפרמט יש לי הרבה דברים אין לי כוח להתחיל להחזיר אותם (: נירשם על ידי חיים (מקווה שאת זה הבנת) :lol:

פורסם

תתקין םיירוול כלשהוא כמו zone alarm ותעבור על כל הדברים שהוא חוסם / נותן אזהרות, אחד מהם יהיה כנראה הטרויאן

אם לא אז - תפרמט. אם יש לך C ו D תצתרך לפרמט רק את C כך שתוכל להשאיר ב D את ההתקנות השונות והקבצים שלך (כמובן תוודא שכל אלה הם דברים שהורדת לבד או ממקור אמין כלומר שלא אחד מהם מכיל את הטרויאן)

ואיך בדיוק הטרויאן הגיע אליך בכל מקרה ? הורדת משהוא מודבק ? חיברת למחשב USB מודבק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים