פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים אהלןברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין.החל מהבוקר המצב הוא כזה:לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת!מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ?מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ?אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו.בברכת תודהיוסי
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים תחפש אם יש קבלים מנופחים בלוח או בספקתוודא שיש רמקול מחובר אם אתה מצפה לצפצוף
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים אותו מקרה קרה לי, זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי, תבדוק שהמאוורר שלו עובד ושיש עליו משחה טרמית.הוא עושה צפצופים? גם יכול להיות שזה זיכרון, כרטיס מסך או ספק.
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים אותו מקרה קרה לי, זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי, תבדוק שהמאוורר שלו עובד ושיש עליו משחה טרמית.הוא עושה צפצופים? גם יכול להיות שזה זיכרון, כרטיס מסך או ספק.+1מאז הפנטיום 4 אם זיכרוני אינו מטעיני, משולב בכל מעבדי אינטל, ולעניות דעתי גם של AMD, חלק שמכבה את המעבד אם הטמפרטורה שלו עולה מדי, וזאת ע"מ למנוע את הישרפותו.תבדוק את המשחה הטרמית. אם אתה צריך לקלף אותה במקום לנגב אותה, כנראה שזו הבעיה. תחליף משחה בכל מקרה (אף פעם לא מזיק), תעדכן אותנו אם עזר במשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.