עבור לתוכן

מהיכן הכי כדאי לקנות טאבלט סיני טוב?

Featured Replies

פורסם

אז נראה שכל הדרכים מובילות ל...

AURORA II

:xyxthumbs:

חברים - אני מבקש להודות לכם מכל הלב על עזרתכם!

נשאר עם השאלות הללו:

1) עניין העברית? (תמיכה מלאה לגמרי? אם כן, איך עושים זאת?)

2) BUYCOINS ..... ?PANDAWILL? למישהו יש נסיון עם השירות שהם מעניקים ללקוחותיהם, מהירות שילוח וכ'ו?

מבחינת קייס: לא חשבתי שכולם סטנדרטים....הרי לכל טאבלט יש בטח כפתורי הדלקה, ווליום שממוקמים באיזורים שונים, הלא כך?

אז איך מאתרים כזה שיתאים למיקום ב-

AURORA II

?

כנ"ל - אם יש המלצה למגן מסך מומלץ....האם החברות המוכרות שמייצרות לאייפון/סמסונג וכד' מתעסקות גם בזה? מה שיתאים לאייפד או לטאבלט של סמסונג יתאים גם לטאבלט סיני?

תודה רבה!

• תגובות 73
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבחינת איפה לרכוש - 2 האתרים הנ"ל מהימנים, נכון?:

1) buyincoins

2) pandawill

רכשתי משניהם ללא בעיות.

בbuincoins יש להם ממשק דיי בעיתי ולפעמים מעצבן (יותר מדי javascript שלא תורם בכלום).

בpandawill לא קיבלתי עדכונים לגבי המשלוח במייל (צריך להיכנס לאתר באופן יומיומי), כמו כן לקח להם זמן רב יחסית להוציא את המשלוח (עשרה ימים)

בשניהם האריזה היתה מספקת (בBIC טיפה יותר טובה).

שים לב שלBIC יש קופון 5% בשם 5%eBay2012 ולכן אולי עדיף

פורסם

הקופון תופס גם לגבי הטאבלט?

Runny,

אשמח אם תגיד לי אם ידוע לך כמה אמורים לשלם כעמלות שונות ומשונות במידה והמכס תופס. אני רוצה לדעת כמה יצא לי במקרה הכי גרוע. אצלך תפסו? ביקשת שיצהירו על משהו מיוחד? מתנה? מחיר שונה?

כמו כן,

מישהו מכיר את הטאבלט הזה? מבחינת מפרט נראה מעולה - אבל כאמור הקהילה כנראה גם חשובה מאוד.

פורסם

הקופון תופס גם לגבי הטאבלט?

Runny,

אשמח אם תגיד לי אם ידוע לך כמה אמורים לשלם כעמלות שונות ומשונות במידה והמכס תופס. אני רוצה לדעת כמה יצא לי במקרה הכי גרוע. אצלך תפסו? ביקשת שיצהירו על משהו מיוחד? מתנה? מחיר שונה?

הקופון תופס לגבי כל האתר.

שים לב שניתן להשתמש בו רק פעם בודדת למשתמש (קרי - פתחת משתמש חדש ניתן להשתמש שוב)

לפי החוק, להזמנה בסדר גודל כזה יש לשלם מע"מ (יעלה כנראה באחוז נוסף עד שיגיע...)

הלכה למעשה ברוב המקרים, הוא עובר.

אין צורך בהצהרות מיוחדות, ככלל במכס כבר מזמן לא מאמינים ל"Gift" וזה רק גורם אצלם לחשד.

פורסם

מע"מ מקובל עליי, אבל אין איזו שהיא עמילות מכס? עמלת שיחרור ושאר שטויות?

פורסם

המשלוח רשום, דואר אויר. עליו אין עלויות נוספות.

תמיד יש להימנע מEMS,UPS ושאר החברים המהירים שעליהם חלות ה"סוכריות" שציינת

פורסם

אוקי, במידה ושולחים עם הדואר ה"רגיל" של סין או הונג-קונג (נדמה לי שראיתי אופציה כזו, יש משהו עדיף?) אז רק מע"מ במידה וזה נתפס במכס? זהו?

פורסם

נעשה קצת סדר.

דואר סינגפור או הונג קונג זה על אותו עקרון (כמו DHL,USPS ועוד) הם עוברים בידוק מכס מהיר, במידה ויש לשלם משהו הם מעבירים בקשת תשלום לסניף הדואר ללא עמלות (כותבים בשירבוט קל על תעודת המשלוח כמה יש לשלם).

- אין מדובר בתפיסה, משום מה יש חבילות שהם חוסכים לעצמם את העבודה ומעבירים. בעיקר הקטנות.

דואר מהיר כמו EMS,UPS עוברים בדיקה יותר יסודית ,למעשה כל חבילה נבדקת באופן אישי, וחברות השליחות גובות עמלות שיחרור (עמלת שיחרור מוצר, עמלת הקצאת אשראי ועוד שטויות שהמציאו)

על מוצרים בסכום הזה יש לשלם רק מע"מ, על מוצרים של עד 50 דולר (יכול להיות שהגדילו ל75 ,לא בטוח) יש פטור גם ממע"מ.

אני מקווה ועכשיו זה ברור

פורסם

RUNNY, רק תיקון קל:

DHL

"שייכת" לקבוצה של דואר מהיר ולכן כל דבר שם עובר בדיקה כי זה (עוד) הלחם שלהם :s05:

אשמח אם תוכלו לומר לי:

1) עניין העברית במכשירים הללו...

2) קייס: האם זה בדר"כ סטנדרטי כל נושא מיקומי הכפתורים (הדלקה, ווליום...) ... אם למישהו יש ניסיון עם התאמת קייס לטאבלט - השמיע קולך בבקשה ;D .... כנ"ל לגבי מגן מסך איכותי מומלץ...

התלבטותי היא בין 2 דגמים של AINOL:

1) NOVO7 AURORO II.

2) NOVO 7 ELF II.

במושגים שלי - די מפרט דומה...השאלה אם מעמיקים מוצאים הבדל כזה או אחר שיצביע לזה או לזה.

תודה!

פורסם

Runny,

תודה על העזרה! ידוע לך במקרה אם המשלוחים הללו מבוטחים? ה"חשש" היחיד שנשאר לי זה מה קורה עם המוצר ניזוק וכו' - הם שולחים נורמאלי?

פורסם

RUNNY, רק תיקון קל: DHL

"שייכת" לקבוצה של דואר מהיר ולכן כל דבר שם עובר בדיקה כי זה (עוד) הלחם שלהם :s05:

[/r]

צודק, הייתי צריך לציין זאת.

יש להם שירות מהיר ושירות רגיל. ניתן להבדיל בינהם במחיר.

הזול, הוא כמובן במסגרת ההסכמים עם רשויות הדואר.

פורסם

Runny,

תודה על העזרה! ידוע לך במקרה אם המשלוחים הללו מבוטחים? ה"חשש" היחיד שנשאר לי זה מה קורה עם המוצר ניזוק וכו' - הם שולחים נורמאלי?

יש כמובן אחריות של הדואר במקרה של נזק.

האמת שלא ממש נחמד לתבוע אותם, זה מצריך תביעה מצד השולח ואי אילו בירוקרטיות.

על כן החנויות שולחות את המוצרים עטופים בניילון פצפצים ,בנוסף לאריזה הרגילה.

בשנים האחרונות כבר ביצעתי מאות הזמנות ללא בעיות במשלוח.

אם אתה נתקל בבעיה שהמוכר מסרב לפתור - שלח חזרה בדואר רשום (או סרב לקבל וזה ישלח אליו חזרה) ,פנה לPaypal (שסביר להניח לא ממש יעזרו למרות ההבטחות שלהם) ואח"כ לחברת כרטיס האשראי, בשלב זה תמיד העניין נפתר.

אם במקרה של אחד לאלף זה אכן יקרה, אתה יותר ממוזמן לפנות אלי ואסביר לך כיצד לפעול.

פורסם
  • מחבר

בשנים האחרונות כבר ביצעתי מאות הזמנות ללא בעיות במשלוח.

טוב לשמוע מבעל ניסיון עשיר כל כך :xyxthumbs:

תוכל אולי להתייחס לדירוג האישי שלך של האתרים שצויינו עד כה לקניה? מי המועדף עליך כשמדובר בטאבלט?

ועלו גם DX כמובן...

התלבטותי היא בין 2 דגמים של AINOL:

1) NOVO7 AURORO II.

2) NOVO 7 ELF II.

במושגים שלי - די מפרט דומה...השאלה אם מעמיקים מוצאים הבדל כזה או אחר שיצביע לזה או לזה.

אם אני לא טועה ל-ELF2 אין מסך IPS וזה BIG NO לדעתי.

אם יש לך ספק - קנה את הקייס יחד עם הטאבלט - רוב הסיכויים שיתאים.

כולם מריצים ICS אז העברית נתמכת מהקופסה.

פורסם

טוב לשמוע מבעל ניסיון עשיר כל כך :xyxthumbs:

תוכל אולי להתייחס לדירוג האישי שלך של האתרים שצויינו עד כה לקניה? מי המועדף עליך כשמדובר בטאבלט?

DX - איטיים, גם במשלוח וגם בתגובה.

Dino - עובדים יפה, אורזים טוב ומאד גדולים. מעולם לא הזמנתי מהם טאבלט.

פנדה - כבר ציינתי.

את השניים הנוספים אינני מכיר, מתנצל.

אם המחירים של כולם זהים לך על buyincoins. עשו עלי רושם הכי טוב.

פורסם

ב-BIC עושה רושם שאפשר להשיג, בעזרת הקופון, את המחיר הזול שמצאתי - 119 דולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים