עבור לתוכן

מארז Fractal Design Define R4 - ההרשמה נסגרה - מזל"ט לכל הקונים :)

בחר צבע: 661 הצבעות

1. 1. בחר צבע:

• שחור (כמות: 1)
    • לבן (כמות: 1)
    • טיטניום (כמות: 1) (לא בטוח שיהיה, במצב כזה ניתן להמיר לשחור או לבן)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כבר קיבלתי :xyxthumbs:

• תגובות 841
  • צפיות 86.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

איך הספק BULK הגיע?

פורסם

לקחתי רק מארז

פורסם

Luxurious, צלצלו אלייך כבר?

אני מקום 12 בערך ועדיין לא צלצלו... לא מבין איך שיש 28 אנשים, וזה לוקח יומיים להגיע למספר 12...

פורסם

כי בנוסף לקנייה יש להם חנות לנהל...

פורסם

כי בנוסף לקנייה יש להם חנות לנהל...

ו...?

פורסם

אנשים מצלצלים... הם צריכים לענות.... כל זה לוקח זמן... מובן...?

פורסם

אספתי את שלי כבר אתמול והרכבתי אותו , איזה מדהים הוא!!!!

את ה SSD הרכבתי מאחורה ואני מניח שבמידה ואני ירכוש SSD נוסף גם הוא יהיה מאוחרה , בעיה רק שצריך להקצות לו כבל נפרד מהספק כי החיבור חשמל דורש כבל SATA שטוח שאותה יש רק בסוף השושלות האלו של החיבור SATA , אני מניח שאני יכול לנסות לעשות קצת עבודה טובה יותר של CABLE MANAGMENT שיהיה לי קצת זמן :)

אני לקחתי את הספק BULK לא רואה שום סיבה לקחת את רטיל ,יש את כל הכבלים זה מה שחשוב את מה שנותר לי שמתי בקופסא של הספק הישן :P

אבל נחוזר למארז!!! WOW קודם כל מכלול הברגים שנותנים שם שמאורגן לך כמו שצריך שתדע מה למי ולמה נהדר!!!!!!!!!!! ויש המווווווווון מהול מספיק הם מספקים לך מספיק ברגים ל 9 HDD וגם ל 9 SSD ככה שאין מצב שחסר משהו שקט ומשולם כמוש רציתי , כבד למדי זה משהו שלא חשבתי שיהיה אבל רק מראה את איכות החומר וצורך בבידוק

לגבי טמפרטורת לא שיחקתי יותר מידי בערך שעה + - ב SKYRIM אבל במארז הישן שלי שהיה מארז רגיל למדי של GYGABITE עם 4 FAN ומאורר למדי I5-2500 שלי היה עומד על 41-43 מעלות בערך עכשיו אחרי שעת משחק הוא היה על 36-37

CF של SAPPHIRE VAPOR-X HD 7770 היה עומד על 55 מעלות עכשיו עומד על 49-50 מעלות ככה שגם מהבחינה הזו עושה רושם של מארז נהדר! בעתיד הבדוק אותו על מערכת OC נירא מה ילך שמה, נירא לי שאפשר להרכיב H100 בחלק הקדמי במקום 2 המאווררים למעלה לדעתי זה יהיה קצת צפוף ואולי ימנע את האפשרות להשתמש בחורים העליונים לכבלים,

בכל אופן תתחדשו כולם וכל הכובד

פורסם

אני מקום 12 בערך ועדיין לא צלצלו... לא מבין איך שיש 28 אנשים, וזה לוקח יומיים להגיע למספר 12...

עדיין לא, אבל אני מבין שזה לוקח זמן...

פורסם

אנשים מצלצלים... הם צריכים לענות.... כל זה לוקח זמן... מובן...?

לא. זאת גם העבודה שלהם. הם לא עושים לנו טובה. הם עושים איתנו עסקים.

בתור לקוח חדש שלהם, ולקוח ישן וותיק עם קבלות של למעלה מעשרת אלפים שקלים בשלוש שנים האחרונות בKSP,

אני מצפה לשירות מהיר. זה יותר מדי לצפות לעשות יותר מ6 טלפונים ביום???

פורסם

CF של SAPPHIRE VAPOR-X HD 7770 היה עומד על 55 מעלות עכשיו עומד על 49-50 מעלות ככה שגם מהבחינה הזו עושה רושם של מארז נהדר!

תזכיר לי למה יש לך CF של 7770? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חחח קרוספייר של 7770. :)

בונא ראיתם את ה 650 שמחליף את ה 550?

צורך פחות מ 45W, פשוט מדהים:

LjvZE.jpg

פורסם

גם אני לא מבין,אני מקום 18 ועוד לא קיבלתי טלפון.

אני ביום שבת נוסע לאילת ואני אוכל להרכיב אותו רק שאני יחזור.

אבל זה לא העניין,עובדים שם לאט מידי.

אם היו מורידים את מחיר המשלוח מהמחיר הכולל כבר הייתי נוסע לקחת אותו.

פורסם

שלמת על משלוח, זה לא חינם?

פורסם

שלמת על משלוח, זה לא חינם?

לא, זה כלול במחיר. יש הבדל... גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים