פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר אפשר עד 3 תשלומים באשראי.עדכון חשוב למי שרוצה צבע טיטניום:מהרגע שתצא הזמנה, זה ייקח 3-4 חודשים. מי שלחוץ יכול לקחת שחור\לבן במקום.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים אני לא כ"כ רוצה להתעסק עם זה ולעשות לבד כי נגיד אני יחתוך את המארז איך אני יכסה את הקטע החתוך?(יהיה פס אלומינים כזה)ואם אני רוצה אני יכול פשוט ללכת לחנות להגיד להם שאני מהמכירה הקבוצתית של HWzone ולקנות אותו במחיר הנ"ל(אני מקדימה ועובד ליד ככה שיצא לי טוב)עריכה:אהה ועדי תודה רבה לך!
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר אני לא כ"כ רוצה להתעסק עם זה ולעשות לבד כי נגיד אני יחתוך את המארז איך אני יכסה את הקטע החתוך?(יהיה פס אלומינים כזה)ואם אני רוצה אני יכול פשוט ללכת לחנות להגיד להם שאני מהמכירה הקבוצתית של HWzone ולקנות אותו במחיר הנ"ל(אני מקדימה ועובד ליד ככה שיצא לי טוב)עריכה:אהה ועדי תודה רבה לך!תקרא שוב מה רשמתי.. "בלי לחתוך את הפאנל המקורי".שהרשימה תיסגר תוכל ללכת כן.
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים איך? בנתינת 2 אופציות? זה יכול רק להרחיב אותה ולחזק את הכוח של הקניות הבאות..מה הפיצול שיכול להיות? שחלק יקנו משהו אחד מהם וחלק יקנו משהו ועוד קצת? שיותר אנשים יכנסו לקנייה?לא רואה שום בעיה בלשאול אותם..
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים מחבר שלחתי הודעות פרטיות לנמענים שהוחסרו אתמול מרשימת התפוצה.שני משתמשים כנראה שינו ניק בזמן האחרון ולכן לא הצלחתי לשלוח להם הודעה:naniJonny123
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים מחבר לא הבנתי למה בהודעה פרטית?פשוט תפנה להצעה המקורית של TMSזה מזרז את התהליך. אם אני אחכה שכל אחד יראה מה השתנה באשכול זה ייקח יותר מדי זמן.
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים adi518,לא קיבלתי הודעה פרטית, אשמח אם תשלח לי .. תודה! גם לי אם אפשר.תודה וסחתיין על הקבוצתית.
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים אגב - אתה לא צריך לחשוש מלהוסיף את הבאנדל לקניה הקבוצתית, TMS הרי ימכרו לנו 69 מארזים ככה או ככה, ואם בדרך הם ימכרו גם כמה ספקים, אני מניח שהם אפילו ישמחו יותר.
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים אגב - אתה לא צריך לחשוש מלהוסיף את הבאנדל לקניה הקבוצתית, TMS הרי ימכרו לנו 69 מארזים ככה או ככה, ואם בדרך הם ימכרו גם כמה ספקים, אני מניח שהם אפילו ישמחו יותר. +1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.