פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים לא נראה לי שמישהו ניסה בכלל...אם זו אופציה אז אני מעדיף אותו על פני ה-R4...
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים אולי תפצלו את הדיון הזהאחד לR4 ואחד לP280 וכל אחד יצתרף לקבוצה של המארז שהוא רוצהיש פה הרבה בלגן בגלל זה וכלום לא מתקדם
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים שוב - מחכים שמארגן הקניה יפתח סקר:1. כמה רוצים באנדל R4 + ספק2. כמה רוצים רק R43. כמה רוצים P2804. כמה לא יקנו ב-530 כולל משלוחה.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים חברים, זה נמרח. צריך לקבל החלטה מיידית איך להתקדם - לפתוח סקר חדש, לשלוח הודעות פרטיות וכו'.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר תהיו רגועים, יש לי מלא דברים לעשות ולהיות בפורום זה לא הדבר היחידי. הייתה לי בעיה לשלוח הודעות פרטיות לכולם בגלל הגבלות של הפורום, עכשיו יש מצב שזה הסתדר ואוכל לעדכן את כולם בפרטי. patience is a virtue..
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר הודעות פרטיות נשלחו, קיבלתי שגיאה בעת השליחה אבל נראה שזה הגיע לרוב הנמענים. מי שלא קיבל, מוזמן לעדכן אותי ואשלח לו.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר חבל שאין להם מארזים עם חלון...וד"א כמה תשלומים אפשר לעשות?לדעתי אפשר להביא את הגרסה הזאת. בודק עם TMS. הם צריכים להחזיר לי גם תשובה לגבי התשלומים.עריכה: יש מספיק מארזים במלאי אז אי אפשר. אני אישית לא התלהבתי מהגרסה עם החלון, אפשר לעשות משהו בעצמך הרבה יותר יפה בלי לחתוך את הפאנל המקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.