עבור לתוכן

עניין הדרייברים (Drivers) - האם דרך Windows Update או דרך חברת החומרה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים.

מי מאלה מעודכן יותר?

האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה?

למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר.

כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio.

תודה מראש!

פורסם

תמיד כדאי להתקין את הדרייברים העדכניים מאתר היצרנית.

אבל, אלא אם כן משהו לא עובד בצורה מלאה, גם הדרייבר שהודכן ע"י ווינדווס בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תמיד כדאי להתקין את הדרייברים העדכניים מאתר היצרנית.

אבל, אלא אם כן משהו לא עובד בצורה מלאה, גם הדרייבר שהודכן ע"י ווינדווס בסדר גמור.

תודה רבה!

אם כן, לווינדוס יש מאגר של דרייברים גנריים? או שספקית החומרה מספקת לווינדוס את הדרייברים שלה?

סתם מעניין אותי לדעת.

ובכל מקרה, כיצד אפשר לדעת איזה מן הדרייברים הוא העדכני יותר?

הסקרנות גוברת עלי

תודה

פורסם

אני משתמש באתר החברה, שם הדרייברים הכי מעודכנים, אין בעיה להתקין גם מעדכוני win7, אין איתם בעיה.

הדרייבר באתר בדרך כלל שוקל כ-100MB, זה נורמלי, הוא לא בא אם תוכנות נילוות. בדיסק ההתקנה שבא עם לוח האם אכן יש מצב שהדרייבריםיבאו עם תוכנות, גם ככה לא מומלץ להתקין מימנו בגלל הדרייברים הישנים.

עדכוני חלונות לא כוללים מאגר של דרייברים גנריים.

פורסם

מייקרוסופט מחזיקים בדרייברים שנשלחים אליהם על ידי היצרניות בשביל לקבל חתימת תאימות.

פורסם

אני אישית קודם כל מתקין את הדרייבים דרך windows update ואם הוא לא מוצא איזה דרייבר אז מאתר היצרנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים