פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים שלום חברים אני רוצה לבנות מערכת קירור מים עכשיו באתר performance-pcs.com ראיתי מלא סוגים לכול דבר וממדריכים פה הבנתי בכללי איך זה עובד יש לכם עצות לגביי חלקים מומלצים וכאלה בעיקרון זה יותר ליופי המערכת שלי זה מעבד 3570K לוח Z77GD65 MSI ספק 675 thermaltake ואני מתכנן להביא קייס [table] [tr][td][/td][td] Corsair Obsidian Series 800D [/td][/tr] [/table] תודה לעוזרים
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר חברים קצת הכוונה ניסיון אישי???הגעתי כבר לקניה של 500$אולי תעזור לי לצמצםאיזה משאבה עדיפה בלוק מולמץ וכאלהכמה רדיאטורים אני צריך למערך פשוטה
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים חבר קצת סבלנות לפני שאתה רץ וקונה חלקים אני מציע לך להרית חיפוש בפורום כמו לקרוא מאמרים וביקורות באתר.. לאחר מכן שתבין את הבסיס..תבדוק איזה רכיבים אתה רוצה לקרר בדיוק, לאחר מכן מה ידרש לך מבחינת יכולת קירור ואז איך תמקם ותתקין אותם במארז. רק לאחר מכן תתחיל לבחור חלקים
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר אמממממ אני יושב על סרטונים מהבוקר הלכו לי העניים חחחאני צריך לופ אחד משהוא בסיסי רק cpuכי הFrio OCK חפר לי במוחיש לי רק את השבת להתעסק עם זה ביגלל זה קצת לחץבקיצור עשיתי רשימה משאבה מיכל מים צינורות אני דיי סגורניתקעתי עם החיבורים יש מיליון סוגים ואיזה מים לקחת יש כמה חברות בעיקרון צבע כחול ואני לא רוצה להתקע בבניה במלא לוקח לזה שבועיים להגיעההקייס היה Corsair CC800DW הרדיאטור xspc rs 360[table][tr][td]משאבה [/td][td]Swiftech MCP655 [/td][/tr][/table] מיכל Magicool 3 Port Plexi/AGB Reservoir - 150mmבלוק לcpu XSPC Raystorm צנרת XSPC High Flex Hose 3/8″ ID, 5/8″ OD (16/10mmהגודל הכול 3/8Lamptron Elite Aluminum Reusable 3/8" OD Liquid Tubing Clamps הזמנתי 4 אולי צריך יותר?ואלה המחברים שאני סגור עלהם Bitspower Premium G1/4" High Flow 3/8" Fitting - Black Sparkle Finish אולי גם צריך יותר ?
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים אל תהה בלחץ סתם אחרת דברים לא יעבדו וחבל...שאתה בוחר צנרת תשים לב טוב שהגודל הפנימי שלה (ID) הוא 3/8 בעוד אתה הזמנת קליפסים לצנרת עם גודל חיצוני (OD) של 3/8 שזה לא תואם. כנ"ל לגבי המחברים תבדוק טוב את הגודל הפנימי והחיצוני שיהיה תואם.לגבי צבע מים אני אישית לא חובב את זה ומשתמש במים מזוקקים עם נוזל נגד אצות, אם אתה רוצה צבע תבדוק טוב מה אתה מזמין, אם זה תרכיז שצריך למהול אותו במים מזוקקים או שזה מיכל גדול שכבר מהול וצריל הפסיק לך לכל הלופ.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר תשמע אני ואתה הולכים להיות חברים טובים חחח עכשיו תסביר לי אם לקחתי צינור Tygon 3603 1/4" ID (3/8" OD) Clear Tubing ןסוגרים [table] [tr][td][/td][td]Reuseable Clamps - For 3/8" O.D. Tubing - Black[/td][/tr] [/table] מה לא בסדר ? זה אותו גודל או שאתה מתכוון שהסור צריך להיות יותר נגיד1/2 לגביי הצבע אין לי מוסג והוא ייקרר אני מנסה לחסוך עליות יצא לי הכול 350 דולר חשבתי על לקנות קיט שלם וזהוא XSPC RayStorm D5 EX360 WaterCooling Kit עם הובלה 365 אבל אני רוצה מיכל בסגנון הזה Magicool 3 Port Plexi/AGB Reservoir - 150mm דפק את העסק
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר שינתי את ההזמנה 20 פעם אבל זה הבסיס תעיף מבט תגיד לי עם משהוא לא בסדר שוב זה צריך להיות לופ פשוט רק לcpu אבל בדגש על יכולות שידרוג לעתיד תודה אחי
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים סתם שאלה אם אתה מתכנן לשדרג את המערכת לא עדיף לך לבנות אותה על צינורות ID 3/8כי לדעתי 1/4 יכול להקשות על זרימת המים במיוחד במערכות מורכבות
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר הבנתי מאין ספור סרטונים ש G1/4" High Flow 3/8הכי מומלץ אני עושה את זה להשתקת המערכת ויופי יותר טמפרטורה פחות לא קריטי מבחינתי המערכת שלי מומהרת ל 4.2 לא רציניוגם הכרטיס MSI HD 7770 OC 1GB מומהר
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים רגע רגע אני רוצה ללמוד ממך (אל תהיה מושפע ממני אני רק רוצה להבין)אתה מתכוון במשפש שהעתקתה ש1/4 ייתן זרימה יותר חזקה?(הגיוני מאוד)אבל מצד שני הוא יקשה על המשאבה ויקצר את אורך החיים שלה או שהיא בנויה לזה?והאם 1/4 מומלץ למערכת קירור שמקררת רק מעבד או כזאת שמקררת מעבד וכרטיסי מסך?
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים לגודל הצנרת יש השפעה קטנה על הטמפ' אז אתה לא צריך לדאוג.. תבחר מה שהכי מתאים לך מבחינת חלקים מחיר וכו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.