פורסם 2004 בינואר 1221 שנים שלום שלוםויום טוב לכולםלאחרונה המחשב שלי עושה לי צרותאני משתמש בWINDOWS XPלפעמים ... כמה פעמים ביום המחשב עושה לי RESET בצורה ספונטניתאין צורך לציין עד כמה זה מטרידעכשיו, אחרי כל פעם כזאת כאשר הוינדוס עולה הוא רושם שהקובץPCI.SYS שנמצא בספרית דריברס בוידוס דפוק ושצריך לעשות לו ריפאראבל כמובן שלא טרחתי לעשות זאת מכיון שאם בשלב הזה עושים RESET יזוםאז הוינדוס עולה בלי כל בעיהובכן מה מחובר לי לPCI ?כרטיס קול - נמצא שם יותר משנה לא נראה לי שזאת הבעיהכרטיס רשת - אולי יש נפילות מתח זעירות ברשת שגורמות למחשב לעשות RESET ?מודם - יכול להיות שקפיצות מתח שמגיעות מקו הטלפון ? 1 הוא דיגיטלתי 2 הוא מחובר לUPSIDE CONTROLER - אולי בגלל שכל הסלוטים מלאים הם צורכים יותר מידי מתח ?בכל מקרה הרצתי את כל התוכנות נגד ספי ואר \ וירוסים \ מתקני בעיות ראגיסטרי ובאג סאקטוריםלא נראה לי שיש בעיה בקובץ או שזה משהו מבחוץמה שכן יכול להיות שזו לא בעיה של חומרה אלא קטע של הוידוס ... כבר פגשתי בעבר פקודות של וינדוס שאומרות שבמקרה ככה וככה המחשב יעשה מיד RESETאולי זו בעית חומרה של הספק ? הספק כוח שלי בסה"כ נותן 250W והוא גם עובד כמה שנים ככה שבטח הוא נותן אפילו פחותאבל מצד שני זו גם מערכת שלא צורת הרבה חשמלרציתי לרשום לוג על ניטור הזרם אבל הוא כמובן לא יספיק לשמור אותה במקרה של נפילת מתח = במקרה וזאת באמת הבעיהובכן אנשים ... יש למישהו רעיונות מה זה \ מה עוד אפשר לבדוק ?TNX
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים גם לי זה קורה לא ניראה לי שזה בעייה בספקץץ יש לי ספק אנטק 380 וואט חדש גם לי שהוינדוס עולה זה מראה לי הודעת שגיאה , אבל אני לא ממש היתיחסתי אליה יכול להיות שזה הבעייה?! יש לי מעבד amd xp 1600 יכול להיות שבגלל שהמעבד מיתחמם המחשב עושה ריסטרט!?
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר בודדתי את הבעיה של הPCI.SYSוהיא לא קשורה לRESETים הספונטנים שאני חווההיא היתה קשורה לדריברים של המודםאז בעצם עכשיו הRESETים הסופנטנים היא בעיה כללית מידי בשביל שתוכלו לעזוראבל אולי למישהו כן יש רעיון ?מישהו שמכיר טוב את WIN XP וחושב שזה יכול לנבוע ממשהו אחר שנמצא במערכת ההפעלה ... ? :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.