עבור לתוכן

מחפש לקנות מאוורר למעבד מחר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני רוצה לקנות מחר מאוורר למעבד מחר ואני רוצה את עזרתכם.

יש לי מאוורר של SCYTHE YASAYA הענקי ! בגודל!

וקניתי זכרונות חדשים ועכשיו כל הסלוטים של הזכרונות תפוסים . ובגלל זה אין לי אפשרות לשים את המאוורר בחזרה כי הוא ענקי

והוא נתקל עם הזכרונות כל הזמן וצמודים מאוד מאוד אחד לשני וזה יכול להישבר! ובכלל אין לי גישה להתקין את המאוורר כי צפוף מאוד.

קצת רקע על המחשב שלי שתבינו על מה מדובר.

זכרונות 8GB

מעבד I7 2600K

לוח אם GIGABYTE סוקט 1155 למעבד

אני לא בקטע של OC ודברים כאלה .. ככה שאני לא צריך מאוורר מפלצת כמו שיש לי...

אני רוצה מאוורר קטן יחסית בגודל שיכנס ולא יפריע אחד לשני ושהיה טוב שקט ויעיל .

מבחינת מחיר לא רלוונטי ... אבל משהו סביר.

הנה תמונה של המחשב להמחשה:

פורסם

ה-KATANAIII שקט וטוב ובנוי בשיפוע כזה שלא יפריע לזיכרונות.

גוף הקירור מפריע לך או המאוורר? את המאוורר אפשר להזיז...

פורסם
  • מחבר

יש לי YASAYA לא KATANA

המאוורר עצמו השחור מפריע אי אפשר להרכיב אותו... ואם אני שם אותו לצד השני יפריע קצת וגם יהיו שני מאווררים על אותו כיוון ...

תדריך אותי אני מבולבל

פורסם

אני יודע מה יש לך, הצעתי את ה-KATANA כחלופה.

בכל מקרה אתה יכול לנסות אוריינטציות שונות של המאוורר (למשל שיזרוק אוויר מלמטה למעלה או בתצורת PULL משמאל לגוף הקירור).

תבדוק טמפרטורות ותראה מה הכי מתאים לך. קירור כזה טוב אמור לעבוד טוב עם כל קונפיגורציה הגיונית.

פורסם
  • מחבר

תגיד ה KATANA 3 ראיתי שיש לאינטל ויש רגיל ... מה כדאי יותר...

ותגיד יש הבגל משמעותי בין ה KATANA ל YASAYA בגודל ? אם אני אקנה את ה KATANA הוא ישב ללא שום הפרעה ?

וראיתי שיש KATANA 4 מה ההבדל ביניהם 3-4?

ועוד שאלה בבקשה ה KATANA יותר טוב מה YASAYA בביצועים ?

פורסם

1. אני ניח שכולם מותאמים לאינטל. זה פשוט ציון שהקירור מגיע עם פלטה מתאימה לתושבות של אינטל. אותו קירור.

2. ה-KATANA קטן יותר. אתה מוזמן לצפות בתמונות.

3. לא יצא לי לראות את ה-KATANA4

4. לא.

פורסם
  • מחבר

ה KATANA מיועד ל OC ?

פורסם
  • מחבר

אין אין אי אפשר להתקין את ה YASAYA נסיתי עוד פעם זה לא אפשרי .. הוא גדול מדי זה לא נכנס עם הזכרונות... וגם אין גישה בכלל להכניס אצבע כדי להרכיב פשוט נורא :S .. רק בבקשה אחי שאני לא אקנה סתם מחר אתה מציע לי KATANA 3 ? הוא יכנס לא יעשה לי בעיות ?

זה המאוורר הטוב ביותר בגודל הזה? יש עוד משהו טוב להציע ?

פורסם

מה מתנגש בזכרונות, המאוורר או הגוף עצמו?

פורסם
  • מחבר

המאוורר מתנגש .. הוא גדול מדי .. אי אפשר להתקין אותו מרוב שהוא גדול אין אפילו גישה לידיים...

פורסם

אמרתי לך שתשים את המאוורר במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר במקום אחר בצד השני יש מאוורר של המארז זה יפריע אחד לשני ...

דבר שני למעלה יש לי גם מאווררים של המארז ...

פורסם

אתה יכול להוציא אחד.

תראה, אנחנו מנסים לגרום לך לחסוך כסף ולא לקנות קירור חדש לחינם. תראה איך אתה יכול להסתדר עם הנוכחי ולשמור על טמפרטורה טובה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מבין שאתה רוצה לחסוך ממני ואני מעריך את זה ... אבל אחד חדש 100 ומשהו שקל לא יפיל אותי .. רק רציתי לדעת איזה מאוורר הכי טוב מבחינת גודל שיכנס ולא יפריע לזכרונות ושתהיה לי גישה להתקין אותו ,שיקרר טוב שלא יעשה רעש ושתהיה לו אפשרות ל oc סביר במידה ואעשה בעתיד ... האם ה katana שהציע החבר מקודם עונה לדרישות שלי ? אם לא אשמח לקבל המלצה , תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים