פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים יש לי תקלה מוזרה כאשר אני מחשב לאחד מחיבורי ה USB - מפצל ל 4(USB HUB) מכל סוג שהוא אז כשאני מכבה ומדליק את המחשב ומחשב לא עולה ועושה ריסטרטים לעצמו בנוסף הכונן תקליטורים יוצא ונכנס מעצמו... אם אני מנתק את המפצל,המחשב עולה כמו שצריך....יש לי לוח מסוג gigabyte ep43-ud3l
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים בשביל מה אתה צריך מפצל ל 4 USB כנראה שיש עומס על אותה נקודה יכול להיות שהוא גנרי,אתה מחבר משהו או שפשוט רק את המפצל גורם לריסטרט בכל מקרה אני לא יודע למה לקנות מפצלתקנה לוח אם עם מספר החיבורים שאתה צריך.
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים אולי המפצל לא תקין, תחבר אותו למחשב אחר ותראה אם עובד, יכול להיות שהוא אולי מקצר.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר המפצל תקין ניסיתי כמה מפצלים והסיבה שאני מחבר מפצל כי יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט בלו טראק שהמשדר שלו צריך להיות קרוב מספיק כדי שלא יהיו קיטועים בעכבר (לא יודע למה )אז המפצל יושב על השולחן....
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים אם הוא תקין? אז מה הבעיה? אתה מתכוון לUSB אלחוטי לעכבר? כרגע אני ממש מבולבל.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר אני מחבר את המפצל USB ומניח אותו ל השולחן קרוב לעכבר.... לעכבר יש משדר אלחוטי שמחובר למפצל ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.